POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA BRAT NESTALOG "ZEMUNCA": Konstantinović hapšen sa inspektorom, sude mu i za nasilje u porodici (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

Otkrivamo

POGLEDAJTE KAKO SADA IZGLEDA BRAT NESTALOG "ZEMUNCA": Konstantinović hapšen sa inspektorom, sude mu i za nasilje u porodici (FOTO)

Crna Hronika -

Slađanu Konstantinoviću, bratu nestalog pripadnika zemunskog klana Ninoslava Konstantinovića, danas je pred Drugim osnovnim sudom u Beogradu počelo suđenje, zbog optužbi za porodično nasilje nad bivšom suprugom, saznaje Kurir!

Slađana je, prema rečima našeg izvora, bivša supruga prijavila za nasilje u porodici 9. novembra 2020. godine, a u prijavi je navela da ju je on davio u njihovom porodičnom stanu na Voždovcu u Beogradu.

Ovako sada izgleda Slađan Konstantinović
Ovako sada izgleda Slađan Konstantinovićfoto: Privatna Arhiva

Današnje suđenje je odloženo, jer je Konstantinović kasnio, a Kurir je došao u posed njegove fotografije.

- Glavni pretres se odlaže jer kasni optuženi - rekla je sudija i zakazala sledeće ročište za mart. Branjenica Konstantinovića istakla je da se njen klijent "zaglavio u saobraćaju i da stiže za pet minuta".

Podsetimo, Slađan Konstantinović prethodnih meseci bio je u žiži, jer je u septembru prošle godine uhapšen zbog pokušaja otimanja restorana u okolini Požarevca i to zajedno sa Božidarom Stolićem, suspendovanim inspektorom SBPOK, kome se sudi zbog odavanja informacija klanu Veljka Belivuka, i jednim pripadnikom BIA.

Božidar Stolić
Božidar Stolićfoto: Zorana Jevtić

Optužnica protiv Konstantinovića i Stolića podignuta je u decembru, kada su obojica puštena iz pritvora, a u istrazi su negirali krivično delo koje im se stavlja na teret.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja