DŽONIĆI I BRAĆA JOJKE IZ PRITVORA DOVEDENI U TUŽILAŠTVO U NIŠU: Morali su da ispišu određena slova, evo o čemu je reč (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

Istraga je u toku

DŽONIĆI I BRAĆA JOJKE IZ PRITVORA DOVEDENI U TUŽILAŠTVO U NIŠU: Morali su da ispišu određena slova, evo o čemu je reč (VIDEO)

Crna Hronika -

U Više tužilaštvo u Nišu jutros su iz pritvora dovedeni Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i braća Milošević (braća Jojke).

Oni bi, kako nezvanično saznajemo, trebalo da daju svoje potpise, kako bi se uporedili sa rukopisom, koji se nalazi na papirima nađenim u vreći sa parama, otetih od ubijenog Đokića. To se radi u sklopu grafološkog veštačenja.

Goran Džonić, Goran Đokić, porodica Đokić, Đokići
foto: Kurir, Privatna Arhiva

Kako saznajemo, tužilaštvo je verovatno pokušavalo da otkrije čiji je rukopis na jednoj vreći s parama.

- Sve dovedene su terali da napišu neka slova kao na primer c,h,đ što znači da tužilaštvo ima neki specifični pisani trag pa pokušavaju da vide ko je to pisao - rečeno nam je u Palati pravde.

00:35

Advokat Mladen Magdalenić

Mladen Magdalenić, advokat braće Jojke, za Kurir kaže da misli da je kraj istrage blizu i da se očekuju još jedno do dva veštačenja kada će se doneti konačna odluka o daljem postupku.

Podsetimo, Goran Džonić, vatrogasac u penziji, glavni je osumnjičeni za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije. On je kao svoje saučesnike označio svoje sinovove Milana i Stefana Džonića, kao i braću Aleksandra i Kostadina Milošević, zvanim braća Jojke.

Zločin se dogodio u noći između 26. i 27. septembra prošče godine, u ataru sela Moravca nadomak Aleksinca. Porodica Đokić je prvo oteta, zatim brutalno ubijena, a potom spaljena. Za počiniocima se tragalo danima, ali je u oktobru uhapšen prvo Goran Džonić, a potom i četvorica muškaraca.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track