OTKRIVEN MOTIV BRUTALNOG ZLOČINA U LESKOVCU: Majka i sin tukli do smrti Miodraga zbog zelenaškog duga?!
Foto: Kurir/D.M.

detalji iz istrage

OTKRIVEN MOTIV BRUTALNOG ZLOČINA U LESKOVCU: Majka i sin tukli do smrti Miodraga zbog zelenaškog duga?!

Crna Hronika -

Miodrag Bojat (50) iz Leskovca pretučen je sinoć nasmrt na benzinskoj pumpi u Leskovcu, a policija je uhapsila preduzetnicu Biljanu Z. (48), kao i njenog sina L. K. (21) i prijatelja A. Đ. (26). Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je motiv zločina zelenaški dug koji je ubijeni Miodrag navodno imao prema majci i sinu.

Sumnja se da su se žrtva i troje osumnjičenih u utorak uveče našli na pumpi u centru Leskovca, te da su prvo sedeli u kafiću unutar objekta, posle čega su izašli napolje.

Tukli ga u kafiću i autu

- Svađa među njima je izbila još dok su bili u kafiću pumpe, a sve je eksplodiralo kad su izašli napolje. U jednom trenutku žena i dvojica mladića su uvukla žrtvu u automobil, koji je bio parkiran tu gde su ga još tukli. Nesrećnik je nekako uspeo da izađe iz vozila, ali pomahnitala trojka se ni tada nije zaustavila - ispričali su očevici ove tragedije. Kako su dodali, radnici pumpe pozvali su policiju i hitnu pomoć, ali pretučenom muškarcu, koji je ležao u lokvi krvi, nije bilo spasa.

Zločinci: Biljana Z. i L. K.
Zločinci: Biljana Z. i L. K.foto: Privatna Arhiva

- Jako mi je žao i potresen sam što se sve ovo dogodilo. Čovek koji je preminuo je bio naš stalni gost. Bio je miran i povučen. Žalio se da ima problem sa srcem - kaže za Kurir jedan od radnika na pumpi.

Šta je tačan motiv ubistva pokazaće istraga, a uhapšeni mladići su poznati policiji, imaju kriminalni dosije.

- I osumnjičena Biljana Z. poznata je u gradu po druženju sa žestokim momcima, ali niko nije verovao da može da učestvuje u jednoj ovakvoj tragediji. Nažalost, njen sin je još kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi uhapšeni mladić - navodi naš izvor i dodaje da se pronela priča da su posredi zelenaški dugovi.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir/D.M.

Voleo da se kocka

- Priča se da je ubijeni Miodrag uzeo pare na kamatu. Navodno, on se kockao, a nije imao primanja, živeo je od majčine penzije. Zbog toga je upao u taj problem. Da li je lično uzeo pare od Biljane i njenog sina ili od nekog njihovog, ne zna se. Sve su to zasad samo priče. Nadamo se da će nadležni utvrditi šta je istina - kaže naš izvor.

O ovom slučaju se još uvek zvanično iz nadležnog tužilaštva nisu oglasili. Iz policije je samo kratko potvrđeno da su nakon tragedije privedene dve muške i jedna ženska osoba.

Komšije

Radio pri vojsci i taksirao

Miodrag Bojat je, kako pričaju komšije, živeo mirno i povučeno. Poslednjih nekoliko godina nije radio, a pre toga je radio pri vojsci i kao taksista. - Bio je skroman, nije važio za problematičnog - pričaju komšije.

Leskovčani ogorčeni

Najavljuju protest da se slučaj ne zataška

Leskovčani su ogorčeni zbog, kako kažu, serije nasilja koje se dešava u ovom gradu, a pojedini čak preko društvenih mreža pozivaju na proteste. Veliki broj građana sumnja da će se u rešavanju ovog slučaja sve zataškati jer, kako navode, "odlično poznaju aktere tuče, kao i ko stoji iza njih". Kako navode, to se ne bi desilo prvi put.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track