DRAGANA SU UBILI MONSTRUMI! ŽENA ZAKLANOG MORNARA OČAJNA I U ŠOKU: Jadni moj muž da ga tako ubiju, nikome vodu nije natrunio!
Foto: Prinstcreen

DRAGANA SU UBILI MONSTRUMI! ŽENA ZAKLANOG MORNARA OČAJNA I U ŠOKU: Jadni moj muž da ga tako ubiju, nikome vodu nije natrunio!

Crna Hronika -

Porodica mornara Dragana Panića (51), po zanimanju varioca, iz Omoljice kod Pančeva, koji je pronađen sa prerezanim grkljanom na teretnjaku MSC Adelaide u Đenovi, a kojim je iz Brazila u italijansku luku Đenova krijumčareno 450 kilograma droge u kontejenru sa kafom, tvrdi da je on zverski ubijen.

Od kad su stigle crne vesti porodica Panić prima saučešće, a kuknjava supruge stradalog čoveka ne prestaje.

- Kuku meni kukavici šta me snađe, jadni moj muž da ga tako ubiju. Nikome vodu nije natrunio. Lele nama bez njega i bez njegove glave - zapomažući je danas neprestano vikala nesrećna supruga preklanog mornara, dok smo razgovarali sa komšinicom koja se javila na fiksni telefon ožalošećene porodice.

- Dragan je bio najbolji komšija i najbolji čovek. Porodica nije u stanju da bilo šta kaže sada jer su svi šokirani vešću da je njegov život okonačan na tako jeziv način. Jedino što mogu da vam kažem je da on nikada ne bi digao ruku na sebe. Monstrumi su ga ubili - rekla je komšinica plačnim glasom.

Panić koji je bio pravi srpski domaćin i porodičan čovek, prema istrazi najverovatnije je životom platio saznanje da je na brodu na kojem je radio u tovaru sa kafom skupa opojna droga. On nije želeo da bude deo ekipe koja učestvuje u krijumčarenju i verovatno se suprostavio na neki način.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track