OBRT! MLADA BALERINA (20) JE ŽIVA, ALI U TEŠKOM STANJU: Direktor bolnice za Kurir o zdravstvenom stanju povređene devojke!
Foto: Printscreen/Facebook, Jovan Mladenović

crni dan

OBRT! MLADA BALERINA (20) JE ŽIVA, ALI U TEŠKOM STANJU: Direktor bolnice za Kurir o zdravstvenom stanju povređene devojke!

Crna Hronika -

U stravičnoj nesreći kod Alibunara Anastasija J. (20) je teško povređena, a prema poslednim informacijama ona je u teško stanju i lekari se bore za njen život. Zasad je potvrđeno da je pet osoba poginulo na teritoriji Srbije za samo 12 sati.

Anastasija je sedela na zadnjem sedištu automobila koji je iz nepoznatih razloga naleteo na traktor i tom prilikom zadobila je teške povrede. Imala je frakturu lobanje, izvađena joj je slezina, nije bila u svesnom stanju i nije mogla samostalno da diše.

Alibunar, Saobraćajna Nesreća, Anastasija J.
foto: Printscreen/Facebook

Mediji su tokom dana spekulisali o njenom zdravstvanom stanju, a prema poslednjim vestima ona se bori za život.

Dr Slobodan Ovuka, direktork pančevačke Opšte bolnice potvrdio je za Kurir da je devojka iz Alibunara, povređena u udesu u teškom stanju i da se bori za život.

- Ona je u teškom stanju, ali je živa - rekao je dr Ovuka za Kurir.

U istoj saobraćajnoj nesreći koja se, podsetimo, oko ponoći dogodila na ulazu u Alibunar iz pravca Vladimirvca nastradali su i Zoran A. i Vladimir M.

Alibunar, Vladimirovci, nastradali, Zoran Aćimović, Vladimir Milojević
foto: Facebook

Tragedije se dogodila kada je automobil, kojim je upravljao mladi advokat iz Alibunara Zoran A. (32), iz zasad nepoznatih razloga naleteo na traktor sa plugom, koji se kretao.

Vozilo se nakon sudara zapalilo. Vozač je izgoreo u plamenu, dok je druga stradala osoba Vladimir M. (40) izdahnula na putu do bolnice u Pančevu.

Anastasija je balerina, a svi u kolima su bili drugari i poznanici, a kobne noći vraćali su se sa proslave rođendana.

Nastradao traktorista

Još jedna nesreća dogodila se oko podneva u Skeli kod Obrenovca, a kako je preneo 192.rs, muškarac je poginuo nakon prevrtanja traktora koji se sudario sa automobilom.

traktor, nesreća, poginuo traktorista, Obrenovac, Skela
foto: Instagram Printscreen/192.rs

Devojčica stradala kod Ivanjice

Velika tragedija dogodila se jutros oko 4 sata na putu Arilje-Ivanjica, u mestu Jeremići, gde je u saobraćajnoj nesreći život izgubila A.Đ. (17) iz Ivanjice.

Kako se saznaje, društvo od šestoro mladih Ivanjičana vraćalo se iz Arilja, gde su bili u večernjem provodu.

Automobilom je upravljala devojka stara 20 godina koja nije imala položen vozački ispit. Ona je upravljajući "pežoom" iz za sada neutvrđenih razloga izgubila kontrolu nad vozilo, sletela s puta i prevrnula se.

Udario u drvo

Na putu Kucura-Savino Selo, sinoć je pre ponoći jedna osoba izgubila život kada je automobil izleteo sa puta i udario u drvo.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track