IVAN POGINUO NA BADNJE VEČE PRED OCEM: Izašao da popravi auto, pokosio ga pijani vozač! Pre dva dana mu i drugovi izginuli u udesu
Foto: Privatna Arhiva

stradao pre mesec dana

IVAN POGINUO NA BADNJE VEČE PRED OCEM: Izašao da popravi auto, pokosio ga pijani vozač! Pre dva dana mu i drugovi izginuli u udesu

Crna Hronika -

Ivan Jovičin poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Alibunaru na Badnje veče ove godine, sat vremena iza ponoći, kada je na njega naleteo pijani vozač, a nesrećni mladić bio je drugar Zorana Aćimovića i Vladimira Milojevića koji su nastradali u subotu na ulazu u Alibunar.

Alibunar, Vladimirovci, Nastradali, Ivan Jovičin, Zoran Aćimović, Vladimir Milojević
foto: Privatna Arhiva, Facebook

Kako Kurir saznaje od komšija, udesi su jako česti u Alibunaru, a pre nešto više od mesec dana u jednom je poginuo mladić Ivan Jovičin.

- Ovo je velika tragedija za naše malo mesto. Mi se još uvek nismo oporavili od šoka kada je pre mesec dana poginuo naš komšija Ivan, koji je bio Zoranov i Vladimirov drugar. Da nesreća bude još veća, on se relativno skoro oženio i ima dvoje male dece. - rekla je starija komšinica.

Iz Višeg tužilaštva u Pančevu potvrdili su da je u toku postpak koji se vodi portiv mladića koji je izazvao udes.

Meštanin koji je poznavao nesrećnog mladića, ispričao je do detalja kako je došlo do udesa u kom je na Banje veče poginuo Ivan.

- Svake godine u blizini njihove kuće oragnizuje se paljenje badnjaka. Ranije tog dana Ivanu se nešto pušilo iz auta i on je hteo to da popravi, kako ne bi radio sutradan na Božić. Sa njim je pored automobila njegov otac. U tom momentu na njega je, svojim BMW, naleteo jedan momak iz sela. Udarac je toliko bio jak da su Ivanu bile otsečene obe noge - priča nam sagovornik.

On dodaje da je ekipa Hitne pomoći munjevito reagovala, ali da je Ivan, nažalost, preminuo na putu do bolnice.

- Do nesreće je došlo na Banje veče, jedan sat posle ponoći. Mladić koji je neprilagođenom brzinom upravljao vozilom pod dejstvom alkohola pokosio je drugog mladića, a zatim sleteo sa puta - rekao je izvor za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track