LEZI DOLE! LEZI DOLE! POLICIJA RAZVALJIVALA VRATA OVNOM Pogledajte hapšenje na spavanju nakon BOMBAŠKOG NAPADA u Pančevu
Foto: MUP Srbije

mup

LEZI DOLE! LEZI DOLE! POLICIJA RAZVALJIVALA VRATA OVNOM Pogledajte hapšenje na spavanju nakon BOMBAŠKOG NAPADA u Pančevu

Crna Hronika -

U velikoj policijskoj akciji koja je sprovedena rano jutros u Pančevu uhapšen je S.B. (33) zbog sumnje da je u noći 14. februara bacio ručnu bombu na jedan ugostiteljski objekat u tom gradu.

S.B. je određeno zadržavanje do 48 sati.

Prilikom bacanja eksplozivne naprave pričinjena je i materijalna šteta na većem broju parkiranih vozila.

Veliki broj žandarmerijskih vozila od jutros je primećen u Pančevu. Samo kod starog SUP-a bilo je parkirano desetak vozila Žandarmerije.

Za nekoliko dana, podsetimo, na teritoriji Pančeva se dogodio niz incidenata. Najpre se dogodila tuča ispred jednog kafića, potom je u pucnjavi ispred jednog restorana na Starom pančevačkom putu ranjen Predrag Janković Pesko, koji je navodno blizak kriminalnom klanu Veljka Belivuka, a na kraju su zapaljena dva automobila.

01:01

Vrata razvaljivali ovnom! Pogledajte veliku akciju policije u Pančevu

Žitelji Pančeva su ubeđeni da su incidenti povezani i da je posredi sukob unutar navijačke grupe "Principi".

1 / 4 Foto: MUP Srbije

U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku.

1 / 7 Foto: MUP Srbije

- Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminalce. Staćemo na put svim onima koji i pomisle da mogu da ugrožavaju bezbednost naših građana i nećemo dozvoliti bandama da divljaju nijednim gradom, mestom, ulicom, naše voljene Srbije - poručio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin koji je održao sastanak sa rukovodiocima Policijske uprave u Pančevu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track