MANEKENKA VOZILA 3 PUTA BRŽE NEGO ŠTO JE DOZVOLJENO: Jovani preti OZBILJNA KAZNA zbog divljanja sa dvoje dece u kolima
Foto: Printscreen/Instagram, MUP

bahata vožnja

MANEKENKA VOZILA 3 PUTA BRŽE NEGO ŠTO JE DOZVOLJENO: Jovani preti OZBILJNA KAZNA zbog divljanja sa dvoje dece u kolima

Crna Hronika -

Nekadašnjoj manekenki Jovani Švonji (31) zbog bahate vožnje prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja preti kazna zatvora od najmanje 30 dana i novčana kazna od 120.000 dinara, 17 kaznenih poena i oduzimanje vozačke na 11 meseci.

Supruga bivšeg reprezentativca Srbije i fudbalera Crvene zvezde Filipa Đorđević, podsetimo, vozila je noćas 196 kilometara na sat BMW i svoje dvoje dece na putu Beograd-Šid.

Policija je na teritoriji Novog Beograda zaustavila automobil marke BMW kojim je nekadašnja manekenka upravljala, kako se navodi, brzinom od 196 kilometara na čas i to na na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Daljom kontrolom utvrđeno je da joj je istekla vozačka dozvola, a sa njom u automobilu bila su i deca starosti četiri i šest godina.

- Brzina kojom je vozila je skoro tri puta veće od dozvoljene pa prema Zakonu o bezbednosti saobraćaju iz člana 330 učesniku u saobraćaju preti kazna zatvora od najmanje 15 dana ili 120.000 dinara, 14 kaznenih poena i jedno izvesno vreme neće moći da upravlja vozilom. Ukoliko ni deca nisu bila u svojim sedištima vozač odgova za još jedan prekršaj - kaže za Telegraf izvor iz istrage.

Srpska manekenka Jovana Đorđević inače slovi za jednu od najzgodnijih žena fudbalera.

Lepa Novosađanka je često u žiži interesovanja srpskih i italijanskih medija gde njen suprug i nekadašnji reprezentativac Srbije Filip Đorđević igra već godinama.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

00:08

Bahata vožnja na Adi Ciganliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja