JOŠ JEDAN MISTERIOZNI NESTANAK! Poručila da želi da je kremiraju, pa nestala bez traga... Ćerka očajna: Mnogo mi je teško
Foto: Printscreen Facebook

traže je već tri meseca

JOŠ JEDAN MISTERIOZNI NESTANAK! Poručila da želi da je kremiraju, pa nestala bez traga... Ćerka očajna: Mnogo mi je teško

Crna Hronika -

Ana Stojković (44) iz Smedereva nestala je u noći između 1. i 2. novembra prošle godine, kada se svojim autom odvezla do Kovinskog mesta i od tada joj se gubi svaki trag. Ana je pre nestanka porodici ostavila poruke, u kojima se može nagovestiti šta joj se desilo...

Ana Stojković
foto: Facebook

Potraga za njom traje već više od tri meseca, a njena ćerka Natalija Ivanović očajna je jer nema novih informacija o majci.

- Ništa ne znamo. Policija nema nikakvih informacija, niko se do sada nije javljao. Mnogo mi je teško i već sam preumorna. Ne mogu da pričam više, jer mi se sve vraća kad god govorim o tome. Zaista mi nije lako - rekla je Natalija za Kurir.

Ana Stojković je inače vlasnica cvećare u Smederevu, a pre svog nestanka za sobom je ostavila poruke svojim najmilija u pisanoj formi i kao video zapis.

- Pisla je kako želi da je kremiramo kada umre, kako ne želi da je tražimo... Stvari nalik tim je rekla i na poslednjem video snimku koji je zabeležila oko jedan sat posle ponoći, neposredno pre nestanka - govorila je ranije njena ćerka za medije.

U vreme kada je nestala Ana je na sebi imala belu bluzu, braon kožne pantalone i tigrastu jaknu.

Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o nestaloj Ani javite se policijskoj stanici ili kontaktirajte njenu ćerku Nataliju Ivanović na broj telefona 060/0448-955.

Kurir.rs

Bonus video:

08:01

Ako je Matej Periš živ mogao bi da izgleda potpuno drugačije! Stručnjak upozorava na važnu stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track