POLICIJSKI PAS DOŠAO GLAVE SRPSKOM KAMIONDŽIJI! Vozač bio nervozan, a onda je ispod prikolice pronađen neverovatan tovar
Foto: italijanska policija

hapšenje u italiji

POLICIJSKI PAS DOŠAO GLAVE SRPSKOM KAMIONDŽIJI! Vozač bio nervozan, a onda je ispod prikolice pronađen neverovatan tovar

Crna Hronika -

Vozač kamiona, inače srpski državljanin, uhapšen je na granici između Francuske i Italije, kada je u njegovom kamionu pronađeno 75,7 kilograma marihuane sakrivene u duplom dnu ispod poda kamiona.

Kako piše Telenord.it, Srbina je zaustavila policijska patrola i odmah uočila nepravilnosti u njegovim transportnim dokumentima.

pas sa drogom
pas sa drogomfoto: italijanska policija

- Muškarac se unervozio, uopšte nije mogao da pruži precizne informacije o trasi i planiranom putu u Italiji. U tom momentu, nadležni su odlučili da ga detaljno pretresu i doveli su pse za pronalaženje narkotika - prenosi portal i dodaje:

- Ispostavilo se da je odluka da se dovedu psi dobra, jer je jedan od njih uporno pokazivao na deo ispod kamiona u kome je zapravo bio skriveni odeljak.

Duplo dno kamiona bilo je urađeno krajnje amaterski.

- Ručno rađenim zavarivanjima koja su odudarala od ostatka kamiona dodat je posebni odeljak između osnove prikolice i držača paleta. Unutra su operativci pronašli 133 vakumirane celofanske kese sa 75,7 kilograma marihuane.

Vozač je uhapšen zbog sumnje da je umešan u međunarodni šverc narkotika.

Kurir.rs/ J.I.

Bonus video:

08:20

Stručnjaci otkrivaju na koje se sve načine švercuje droga u Evropu iz Južne Amerike!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track