STRAŠNA SUDBINA DVOJE MLADIH SRBA U AMERICI: Nikola i Tina sa porodicama otišli za boljim životom, pa stradali u udesima! TUGA!
Foto: Printscreen

jezivo

STRAŠNA SUDBINA DVOJE MLADIH SRBA U AMERICI: Nikola i Tina sa porodicama otišli za boljim životom, pa stradali u udesima! TUGA!

Crna Hronika -

Vest da je mladi Srbin Nikola Đorđević (22) poginuo u saobraćajnoj nesreći u Pensilvaniji, potresla je javnost i mnoge podsetila na stravičnu pogibiju Tine Tintor (23) u novembru prošle godine.

Nikola Đorđević
foto: Facebook

Mlada Srpkinja Tina Tintor (23) poginula je u novembru prošle godine u Las Vegasu kada je na nju svojim automobilom naleteo ragbista Henri Rags III.

Auto u kome je devojka bila se zapalio nakon što se u njega zakucao, pri brzini većoj od 200 kilometara na sat pijani ragbista, te je ona živa izgorela, a sa njom je stradao i njen psić.

Tina Tintor
foto: Printscreen/Facebook

Ona se, kao i Nikola Đorđević, sa porodicom iz Srbije preselila u Ameriku.

- Smrskani auto u kome je bila Srpkinja počeo je da gori, a ona je vrištala i zapomagala da je spasu. Nažalost, niko nije mogao da priđe jer je plamen bio neverovatno veliki, pa su ona i njen pas Maksi maltene živi izgoreli u buktinji. Očevici su pokušali da joj pomognu, ali spasa nije bilo, ostala je zaglavljena - preneo je tada američki portal.

Tina Tintor, Henri Rags, Las Vegas
foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Twitter

Rags je posle udesa odmah dobio otkaz u klubu u kom je igrao, priveden je ali je pušten na slobodu jer je platio kauciju od 150.000 dolara.

Podsetimo, Nikola Đorđević poginuo je pre tri dana u udesu koji se dogodio u Pensilvaniji, kada se autom u kom se nalazio sudario sa drugim automobilom. Sa njim je u vozilu bio njegov otac Slobodan, koji je lakše povređen, a nastradao je drugi vozač, američki državljanin.

Nikola Đorđević
foto: screenshot gofundme.com

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track