NA TERENU JE BIO NEZAUSTAVLJIV, PRERANO JE OTIŠAO! KK "Trijumf" se emotivnom porukom i videom oprostio od nastradalog Nišlije
Foto: Kurir/M.S., Facebook

tragedija

NA TERENU JE BIO NEZAUSTAVLJIV, PRERANO JE OTIŠAO! KK "Trijumf" se emotivnom porukom i videom oprostio od nastradalog Nišlije

Crna Hronika -

Niš žali za mladim Nišlijom V. T. (17) , koji je nastradao pod još neutvrđenim okolnostima 20. februara nakon pada sa zgrade u Ulici Maksima Gorkog u kojoj je stanovao, a danas se video snimkom i emotivnom porukom od njega oprostio Košarkaški klub „Trijumf“ u kojem je tinejdžer ranije trenirao.

- Posvećujemo ovaj video našem V. kako bi ga se uvek sećali u najlepšem svetlu, kroz košarku u kojoj je uživao od svoje osme godine, kroz košarku kroz koju ga svi pamte, kroz košarku u kojoj je bio najbolji. Ne postoje reči i rečenice kojima možemo da opišemo tugu i žal za ovim sjajnim momkom i tek će se prepričavati u košarkaškim krugovima koliko je ovaj momak bio neverovatan u svakom pogledu. Koliko je svaka ekipa bila bolja sa njim na terenu, koliko je svaka svlačionica imala bolju atmosferu sa njim u njoj - napisali su u poruci iz KK Trijumf.

U ovom sportskom klubu navode da je V. T. ostavio neizbrisiv trag i da će im ostati u najlepšem sećanju.

- Nećemo ovde prepričavati stotine situacija i anegdota koje smo proživeli sa njim i za šta smo se nadali da će ih tek biti, ali možemo ovog izvanrednog mladića ostaviti u najlepšem sećanju, sa terena gde je bio prepoznatljiv i nezaustavljiv, sa terena sa kojeg je prerano otišao, ali je ostavio toliki trag da nikada neće biti zaboravljen. Košarkaški klub Trijumf je uvek bio tvoj dom i nećemo dozvoliti da tvoj značaj i doprinos za klub za živote svih nas izbledi. V.T.#3 zauvek deo nas - poručili su iz KK „Trijumf", prenosi Blic.

Podsetimo, telo mladića pronađeno je oko 3.30 časova ispred zgrade u Ulici Maksima Gorkog u kojoj je stanovao, a lekari Hitne pomoći koji su izašli na teren, mogli su samo da konstatuju smrt.

Prema nezvaničnim saznanjima mladić je nastradao nakon pada sa visine i nisu uočeni drugi tragovi koji bi ukazali na sumnju da je u pitanju krivično delo.

Više javno tužilaštvo potvrdilo je da je obavljen uviđaj na mestu tragedije i da je naložena obdukcija tela nastradalog mladića.

U porodici nastradalog Nišlije, juče nisu imali snage za razgovor sa novinarima.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track