PRETIO JE DA ĆE UBITI KOMŠIJU JER IM SE SREĆU POGLEDI: Susedi radnika uhapšenog zbog ubistva kolege godinama živeli u strahu!
Foto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

zločin u zemunu

PRETIO JE DA ĆE UBITI KOMŠIJU JER IM SE SREĆU POGLEDI: Susedi radnika uhapšenog zbog ubistva kolege godinama živeli u strahu!

Crna Hronika -

Radnik I. N. (45) uhapšen je juče zbog sumnje da je nasmrt izbog svog kolegu Stefana Milinkovića (32) ispred fabrike u Batajnici, a komšije kažu da je poslednjih godina pravio probleme i u zgradi u kojoj je stanovao u Padinskoj Skeli.

žrtva i osumnjičeni
žrtva i osumnjičenifoto: Kurir.rs, Privatna Arhiva

Podsetimo, I.N. juče je na Batajničkom drumu, posle kraće svađe, izbo svog mlađeg kolegu koji je preminuo od posledica ubadanja. Njih dvojica imali su česte sukobe, a sve je eskaliralo posle jutarnje smene kada osumnjičeni sačekao Stefana, potegao nož i ubio ga.

Komšije osumnjičenog ispričale su za Kurir da se on u poslednji par godina promenio i da je prestao da komunicira sa svima, kao i da je često pravio probleme.

- Godinama se poznajemo, družili smo se sa njegovom porodicom, posebno sa njegovom sestrom. Njegov otac je ranije radio u Imleku i bili su izuzetni kao porodica. Svi su primetili da već nekoliko godina postoji neki problem kod I.N., a njegovo ponašanje naglo se pogoršalo pre dve godine kada mu je otac preminuo - priča komšinica i nastavlja:

žrtva
žrtvafoto: Privatna Arhiva

- Počeo je da menja poslove, prestao je da komunicira sa svima, stalno je bio namrgođen i svi su se plašili tog njegovog pogleda. Bio je zastrašujuć. Ceo komšiluk je hteo da mu pomogne, ukazivali su porodici na problem koji je, očigledno, imao, ali su ga oni sve vreme branili. Kad god bi se neko požalio na njega, poricali su i napadali komšije, svi drugi su krivi, samo je on u pravu.

Kako kažu, njegovo čudno ponašanje počelo je sve više da dolazi do izražaja u prethodnom periodu.

- U poslednje vreme imao je problema sa većinom ljudi iz komšiluka. Pretio je komšiji iz susedne zgrade zbog krajnje bizarnog razloga. Naime, njihovi prozori gledaju jedan u drugi, pa je I.N. zasmetalo što im se pogledi susreću previše često. Pretio im je svima, čak i njegovoj porodici, da će ih ubiti. Svi su se sklanjali od njega, ali niko nije pretpostavio da zaista može ovakvu stvar da uradi - priča komšinica.

1 / 4 Foto: Zorana Jevtić

Naša sagovornica navodi da je ceo komšiluk zgrožen i u velikom strahu.

- Ovo što je uradio je za doživotnu kaznu, nema nikakvih opravdanja ni pomilovanja - rekla je komšinica.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Bonus video:

01:36

Bivši načelnik policije U DETALJE objasnio zašto misli da je Zoran ubio Jelenu Marjanović ON JE 99,99%

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track