SASLUŠAN SLUŽBENIK INTERPOLA POSLE TUČE SA KOLEGAMA NA VRAČARU: Morao sam da ga odgurnem! Evo šta je sve ispričao policiji
Foto: Kurir

obezbeđenje ga spaslo smrti?

SASLUŠAN SLUŽBENIK INTERPOLA POSLE TUČE SA KOLEGAMA NA VRAČARU: Morao sam da ga odgurnem! Evo šta je sve ispričao policiji

Crna Hronika -

Milan V. službenik u Interpolu sinoć se pojavio u beogradskoj policiji kako bi prijavio dvojicu svojih kolega D. S. (43) i M.R. (47) jer su ga pretukli juče oko 13 časova u bašti kafića na Vračaru, nakon čega je zadobio teške telesne povrede.

- Došao sam na kafu sa kolegom B. D. na kafu. U jednom trenutku našem stolu je prišao D. S. sa kojim sam se posvađao. Kako je nasrnuo na mene morao sam da ga odgurnem - ovako je u policiji govorio sada pretučeni M. V.

00:06

Ovde je izbila tuča između bivših policajaca i predstavnika interpola

Kako Telegraf saznaje, D. S. je zatim otišao iz kafića i posle nekoliko minuta vratio se sa kolegom M. R.

- Čim su se pojavili izbila je tuča u bašti kafića. Njih dvojica su napala M.V. Ko zna do kada bi ga tukli da se nije umešalo obezbeđenje i spasilo ga sigurne smrti - saznaje Telegraf.

Nakon tuče policajci nasilnici pobegli su, a povređeni je otišao kod lekara gde su mu konstatovane teške telesne povrede.

Po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva određen je pritvor policajcima zbog nasilničkog ponašanja.

Inače, u pitanju su policajci koji su dugi niz godina radili zajedno.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track