POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA SLUŽBENIKA INTERPOLA U BEOGRADU: Napadači bili policajci Dijane Hrkalović (VIDEO)
Foto: printscreen/instagram/192_rs

užas u centru grada

POJAVIO SE SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA SLUŽBENIKA INTERPOLA U BEOGRADU: Napadači bili policajci Dijane Hrkalović (VIDEO)

Crna Hronika -

M.V., službenik u Interpolu, prijavio je policiji da su ga juče oko 13 sati na Cvetnom trgu u Beogradu napala i prebila dvojica policajaca, D. S. (43) i M.R. (47), nanevši mu teške telesne povrede.

"Došao sam na kafu sa kolegom. U jednom trenutku našem stolu je prišao D. S. sa kojim sam se posvađao. Kako je nasrnuo na mene morao sam da ga odgurnem", ovako je u policiji govorio M.V.

Kako Telegraf saznaje, D. S. je zatim otišao iz kafića i posle nekoliko minuta vratio se sa kolegom M. R.

Čim su se pojavili izbila je tuča u bašti kafića. Njih dvojica su napala M.V. Ko zna do kada bi ga tukli da se nije umešalo obezbeđenje i spasilo ga sigurne smrti, saznaje Telegraf.

Prema saznanjima, prvi iz pomenutog dvojca nekada je navodno radio za službu SKOP, a drugi ima veze s policijom. Navodno obojica se dovode u vezu s kavačkim klanom, to jest bili su poslušnici nekadašnje državne sekretarke Dijane Hrkalović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track