KAD SAM ČUO ZA TRAGEDIJU, MOLIO SAM BOGA DA NIJE ON: Nišlije u neverici i očaju posle NERAZJAŠNJENJE smrti tinejdžera (17)
Foto: Kurir/M.S.

bio je izuzetno dete

KAD SAM ČUO ZA TRAGEDIJU, MOLIO SAM BOGA DA NIJE ON: Nišlije u neverici i očaju posle NERAZJAŠNJENJE smrti tinejdžera (17)

Crna Hronika -

"Bio je izuzetno fino dete, ljubazan, kulturan, lepo vaspitan. Kada sam čuo za tragediju, molio sam Boga da nije on..."

Ovako govori jedan od komšija mladića V. T. (17) iz Niša, koji je nastradao 20. februara posle pada sa zgrade u Ulici Maksima Gorkog, pod zvanično još neutvrđenim okolnostima. Telo mladića uočili su prolaznici i pozvali Hitnu pomoć koja je nažalost mogla da konstatuje samo smrt.

skočio tinejdžer, Niš, Tinejdžer, skok
foto: Kurir/M.S.

Komšije iz zgrade su u šoku i tuguju za tragično ugašenim mladim životom.

- Oni su se doselili u zgradu pre, četiri, pet godina a prethodno su valjda živeli u Ulici Nikole Kopernika. Dečak je trenirao košarku kada su došli, i bio perspektivan u tom sportu koliko znam. Sretali smo se na hodniku često, uvek je bio lepo obučen i doteran i uvek bi se ljubazno javio. Poznajem mu oca, i on je dobar čovek. Strašno je ovo što se dogodilo - priča jedan od komšija.

Od nastradalog mladića na društvenim mrežama dirljivim rečima opraštaju se i njegovi nastavnici iz osnovne škole.

- Deca su blago i sva sreća ovog sveta... Mi kao roditelji imamo veliku odgovornost da ih sačuvamo i uputimo na prave vrednosti, na život koji je sve samo ne lak... Čuvajte svoju decu, grlite ih i volite snažno... Pratite svaki korak koji koračaju... Danas sam jako tužna... Jedno mlado biće sada je anđeo - napisala je jedna nastavnica u objavi na Fejsbuku, uz odeljensku fotografiju, po svemu sudeći, sa proslave male mature.

Prema prvim informacijama, V. T. je nastradao nakon pada sa visine.

Nezvanično se saznaje da nisu utvrđene druge okolnosti koje bi ukazale na sumnju da je smrt posledica krivičnog dela. Uzrok smrti i sve okolnosti, zvanično će biti utvrđene istragom.

Više javno tužilažtvo je obavilo uviđaj i naložilo obdukciju.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track