NAPADAČ NAVODNO IMAO MASKU SA NAVIJAČKIM OBELEŽJIMA: Policija traga za mladićima koji su izboli Aleksandra pred devojkom
Foto: FB Printscreen, Kurir/J.M.

ubistvo u rakovici

NAPADAČ NAVODNO IMAO MASKU SA NAVIJAČKIM OBELEŽJIMA: Policija traga za mladićima koji su izboli Aleksandra pred devojkom

Crna Hronika -

Policija i dalje traga za napadačima na Aleksandra Tatalovića(21), a prema najnovijim informacijama, oni su na sebi imali navijačka obeležja.

Aleksandar Tatalović, Rakovica
foto: printskrin fejsbuk

Podsetimo, Aleksandar je ubijen preksinoć oko ponoći u napadu koji se dogodio kod Ginazije Patrijarh Pavle na Petlovom brdu, kada je grupa, za sada nepoznatih muškaraca skočila na njega, tukla ga i izbola nožem, dok je šetao sa svojom devojkom i drugom.

- Sumnja se da je napad imao navijačku pozadinu. Taj kraj važi za jedan od najporblematičnijih i sa najviše navijačkih sukoba, jer tu ima nekoliko suportstavljenih grupacija koje se bore za prevlast nad tim delom - rekao je izvor za Kurir.

mladić, izboden, nož, A.T., Rakovica
foto: Kurir.rs/J.M.

- Napadač je visok oko 170 cm, mršav, bio je u crnom i na glavi je navodno imao masku sa Gavrilom Principom - piše Telegraf.rs

Komšije ubijenog mladića rekle su za Kurir da su navijački sukobi jako česti tu i da je to veoma problematičan kraj.

- Večito su ovde neki problemi. Tuče, upucavanja i ubadanja. Mnogo omladine nastrada tu, a mi stariji se stalno plašimo. Čuli smo da ima nekoliko navijačkih grupa čiji se članovi konstantno sukobljavaju i to nam svima uliva straha - rekle su komšije.

mladić, izboden, nož, A.T., Rakovica
foto: Kurir.rs/J.M.

Nakon stravičnog ubistva saslušana je devojka mladića i njegov drugar koji su bili sa njim na mestu nesreće, njih dvoje nisu prepoznali ubicu, niti su znali koji je motiv napada.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track