DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD NOVOG SADA: Kamion prešao u suprotnu traku pa se sudario sa autobusom, 4 povređena
Foto: Dragana Udovičić

DETALJI SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD NOVOG SADA: Kamion prešao u suprotnu traku pa se sudario sa autobusom, 4 povređena

Crna Hronika -

Na državnom putu Novi Sad-Bački Jarak jutros u 07.22 sati, teretno motorno vozilo "Daf", kojim je upravljao M. P. P. (37) državljanin Izraela, kretao se od Novog Sada ka Bačkom Jarku i iz za sada nepoznatih razloga prešao je u suprotnu saobraćajnu traku, gde se sudario sa autobusom "Bečej prevoza".

- Vozač autobusa D. L. (59) iz Veternika i dva putnika iz autobusa I. Š. (72) iz Bećeja i žena B.Đ. (54) iz Nadalja, kao i vozač kamiona M. P. P., prevezeni su kolima Hitne pomoći u Urgentni centar UKCV na ukazivanje lekarske pomoći. Vozač kamiona i autobusa, alkotestirani su i ustanovljeno je da nemaju alkohola u organizmu - kaže izvor Kurira.

Poznato stanje povređenih

-U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine, primlјеna su četiri pacijenta koja su je dovezena od strane Hitne pomoći. Pacijentkinja Đ. B. (55), primljena je sa lakšim telesnim povredama, u vidu kontuzionih povreda, ogrebotina i modrica (hematoma).

Pacijent D. L. (59) primljen je sa kontuzionim povredama abdomena i povredama oka.

Pacijent Š. I. (72) je dovezen od strane Hitne pomoći sa višestrukim kontuzionim povredama bez vidljivih spoljašnjih znakova traume.

Pacijent M. P. P. primljen je sa višestrukim povredama u vidu povreda glave leve ruke i leve potkolenice. Svi pacijenti su posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, lekarske pomoći i zbrinjavanja, hemodinamski stabilni i u toku ovog izveštavanja se nalaze u Urgentnom centru na dalјem praćenju, lečenju i opservaciji, saopšteno je iz PR služba UKC Vojvodine.

Saobraćaj ce biti normalizovan nakon čišćenja puta, za sada se odvija usporeno.

(Kurir.rs/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track