MOMKA SU UPUCALI, DRUGI JE IZBODEN U STOMAK: Evo šta se sve dešavalo blizu mesta na kome je ubijen Aleksandar
Foto: Kurir/J.M.

UKLETO MESTO

MOMKA SU UPUCALI, DRUGI JE IZBODEN U STOMAK: Evo šta se sve dešavalo blizu mesta na kome je ubijen Aleksandar

Crna Hronika -

Aleksandar Tatalović (21) ubijen je pre dva dana na Petlovom brdu, kada ga je izbola grupa maskiranih napadača, a komšije tvrde da su na istom mestu prethodnih godina ranjena dvojica mladića!

Aleksandar Tatalović
foto: Jovan Mladenović

Podsetimo, Tatalović se šetao s devojkom i drugom kada je u sredu uveče iza njih iskočila grupa mladića koji su počeli da ga tuku. Mladić je u napadu izboden i preminuo je u Urgentnom centru. Komšije koje žive u Ulici

Jedanaeste krajiške divizije kažu da napadi u njihovom kraju nisu nikakva retkost, te da su pre nesrećnog Tatalovića dvojica momaka ranjena na istom mestu!

Rođaci

Roditelji su zanemeli od bola

Porodica Aleksandra Tatalovića (21) za Kurir je rekla da je ovo velika bol za njih i da ne mogu da veruju šta ih je snašlo.

- Aleksandrovi roditelji su nemi od bola i nemaju snage da govore za medije. Molimo vas, imajte razumevanja za njihov bol - rekla je rođaka koja je juče otvorila vrata porodičnog stana.

Podsetimo, roditelji ubijenog momka doživeli su veliku tragediju pre petnaestak godina, kada im je u saobraćajnoj nesreći poginuo sin koji je u tom momentu šetao sa svojim dekom.

Tinejdžer upucan, mladić izboden

- Pre tri godine, baš na istom mestu na kome je ubijen Aleksandar, tinejdžer M. T. upucan je u nogu. On je brzo prebačen sanitetom u bolnicu, a pronađeno je čak i oružje iz kog je ranjen. Napadač je uhapšen posle dva meseca potrage - pričaju komšije i nastavljaju:

- Prošle godine na ulazu u zgradu izboden je drugi mladić. Kako smo čuli, napadač mu je prišao iz mraka i zario mu nož u stomak.

Izvor Kurira kaže da stanovnici obližnjih zgrada često prijavljuju probleme, te da su policijske kontrole zbog toga ovde jako česte.

Komšije

Živimo u strahu

Komšije Aleksandra Tatalovića ispričale su da ih je ubistvo mladića mnogo potreslo.

- On je bio fin komšija, nije delovao problematično. Živimo u strahu otkako je ovako mučki ubijen, ne puštamo decu da se sama vraćaju kući od srede - pričaju stanari.

- Nažalost, ova ulica je poznata po raznim lošim dešavanjima, a upravo tu, blizu kapije ispred koje je stradao, često se okupljaju sumnjivi muškarci. Oni galame, prave incidente, a nije im strano ni da dobacuju prolaznicima - kažu naši sagovornici.

- U ovom delu veoma često se dešavaju incidenti, a neretko se u prolazu blizu mesta na kome je Tatalović ubijen okupljaju sumnjivi tipovi - navodi izvor.

Inspektori u civilu juče su se ponovo mogli videti na mestu zločina kako razgovaraju sa stanarima okolnih zgrada.

- Policija intenzivno traga za napadačima. Preuzeti su snimci nadzornih kamera i veruje se da je bar jedna od njih uspela da snimi napad na nesrećnog Tatalovića. Obavljeni su i razgovori sa stanarima, a interesantno je da su u vreme zločina neki od njih bili na ulici i da su videli kada je Aleksandar izboden - priča izvor Kurira iz istrage:

mladić, izboden, nož, A.T., Rakovica
foto: Kurir.rs/J.M.

Opisali napadače

- Neki od očevidaca do detalja su opisali napadača. Oni su naveli da je reč o mršavom momku, obučenom u crno i visokom oko 170 centimetara. Kako su objasnili, na sebi je imao šal i masku s navijačkim obeležjima - kaže izvor. Još uvek je nejasan motiv napada na Tatalovića.

- Policija ne isključuje ni mogućnost da je on ubijen greškom. Interesantno je da su stanari ispričali da su veče pre nego što je mladić izboden upravo na tom mestu videli dva tamna automobila sa zatamnjenim staklima. Kako su pojasnili, delovalo im je kao da nekoga čekaju - navodi izvor Kurira iz istrage.

mladić, izboden, nož, A.T., Rakovica
foto: Kurir.rs/J.M.

Da podsetimo, policija je posle zločina obavila razgovor s devojkom i drugom nesrećnog Tatalovića, pred kojima je mladić izboden.

- Oni su rekli da nisu prepoznali napadače, niti da znaju koji bi mogao biti motiv napada.

Aleksandar Tatalović biće sahranjen u ponedeljak, 28. februara, na groblju Orlovača u 11.30.

Pokušaj ubistva

Uhapšeni napadači s Karaburme

Mladići U. S. (24) i N. M. (18) uhapšeni su zbog sumnje da su 29. decembra prošle godine na Karaburmi pokušali da ubiju Veljka O. (19) ispred kuće u kojoj živi.

- Sumnja se da su oni pucali na njega dok se približavao kući. Identifikovan je i treći napadač, za kojim se intenzivno traga - rekao je izvor i dodao da su se osumnjičeni pred tužilaštvom branili ćutanjem, a posle saslušanja je predložen pritvor.

Podsetimo, nadzorne kamere snimile su pucnjavu u kojoj je teško ranjen Veljko O.

- Na snimku se moglo videti kako napadači sede u kolima i čekaju da se mladić pojavi. Kada je on oko dva sata noću naišao, jedan od mladića izašao je iz auta sa upaljenim farovima, stao ispred i počeo da puca na momka - navodi izvor.

Napadači su posle toga pobegli, a Veljko O. prebačen je u bolnicu. On je tada odbio saradnju s policijom.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track