UBICA S LABUDOVOG BRDA NOSIO MASKU S LIKOM GAVRILA PRINCIPA: Policija traga za napadačima na Aleksandra Tatalovića (21)!
Foto: Kurir/J.M.

istražitelji još pokušavaju da utvrde

UBICA S LABUDOVOG BRDA NOSIO MASKU S LIKOM GAVRILA PRINCIPA: Policija traga za napadačima na Aleksandra Tatalovića (21)!

Crna Hronika -

Policija i dalje traga za napadačima, koji su u sredu uveče nasmrt izboli Aleksandra Tatalovića (21), u Ulici 11. krajiške divizije u beogradskom naselju Labudovo brdo.

Oni su tokom napada navodno nosili maske, a istražitelji još pokušavaju da utvrde motiv ubistva, kako bi lakše došli do zločinaca.

Sa nesrećnim mladićem kobne večeri bili su njegova devojka A. S. (19) i drug U. R. (20).

Njima su, dok su šetali, oko 23 sata sa leđa prišli napadači, a Aleksandar je izboden, najverovatnije, kuhinjskim nožem. Zadobio je povrede grudnog koša i leđa, a smrtonosan je bio direktan ubod u srce.

- Na osnovu opisa devojke i druga, policija je raspisala potragu za napadačem, koji je mršave građe, visok oko 170 centimetara - kaže naš izvor.

- On je bio obučen u crnu garderobu, a lice je sakrio maskom sa likom Gavrila Principa. Očevici su kod njega videli veliki nož, kojim je nekoliko puta ubo momka. Kada se Aleksandar srušio na asfalt, napadači su pobegli niz Ulicu 11. krajiške divizije. Devojka i njen drug nisu mogli sa sigurnošću da kažu da li je osim ubice bilo još četiri ili pet napadača.

Aleksandar Tatalović
foto: Jovan Mladenović

Mladić je posle ranjavanja kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, ali je posle višesatne reanimacije preminuo. Aleksandar je živeo u svom stanu na Petlovom brdu, jer se pre nekoliko godina odselio od roditelja.

Bio veliki zaljubljenik u motore, imao je i svoju radnju, pa policija ispituje da li je napad možda povezan sa nekim dugovanjima ili neraščišćenim računima. Motorom je kobne večeri i došao kod oca i majke, samo nekoliko sati pre ubistva.

- Napadači su očigledno duže vreme pratili ubijenog dok je šetao sa devojkom i drugom, jer su mu prišli sa leđa, čekajući pravi trenutak da ga savladaju - kaže izvor iz istrage. - Tačan motiv ubistva još nije poznat, ali se ispituju svi koji su poslednjih nekoliko dana bili u kontaktu sa Aleksandrom.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track