POVREĐEN POLICAJAC U SJENICI: Izudarao pozornika po glavi pa počeo da beži, patrola ga stigla i uhapsila tek posle primene sile
Foto: Ucentar

DRAMA

POVREĐEN POLICAJAC U SJENICI: Izudarao pozornika po glavi pa počeo da beži, patrola ga stigla i uhapsila tek posle primene sile

Crna Hronika -

Policajac Vidoje G. napadnut je sinoć oko 21.45 časova u Ulici Save Kovačevića u Sjenici i tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Incident se dogodio ispred jedne picerije, a pozornik Vidoje G. je putem radio veze dojavio da ga je, ničim izazvan Enes H. (33), više puta udario u predelu glave i naneo mu vidiljive povrede u trenutku dok je obavljao razgovor sa njim i njegovim bratom Anesom H. (30), piše Republika.

0012242106, hapšenje, lisice
foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

Anes se nakon toga udaljio sa mesta događaja. Njega je patrola policije pronašla nedaleko od mesta incidenta, ali je on prilikom hapšenja pružao otpor, nakon čega su pripadnici policije upotrebili fizičku snagu i sredstve za vezivanje, i zatim istog doveli u PS Sjenica. Prilikom ukazivanja lekarske pomoći od strane dežurnog lekara konstatovano je da je policijski službenik Vidoje G. zadobio lake telesne porede.

Protiv Enesa H. će biti podneta krivična prijava zbog napada na službeno lice prilikom vršenja dužnosti, i doneta je mera zadržavanja do 48 sati.

(Kurir.rs/ Republika)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track