MAJCI DEČAKA KOJI JE ZADOBIO SMRTONOSNE OPEKOTINE PRODUŽEN PRITVOR: Tvrdila da se dete poparilo vrelom vodom i umrlo
Foto: Kurir.rs/M.S.

niš

MAJCI DEČAKA KOJI JE ZADOBIO SMRTONOSNE OPEKOTINE PRODUŽEN PRITVOR: Tvrdila da se dete poparilo vrelom vodom i umrlo

Crna Hronika -

Majci T.S.(32) koja je osumnjičena da je zbog nedovoljno pažnje umro dvoipogodišnji sin nakon što se polio vrelom vodom, produšžen je pritvor na još 30 dana, a ona se kako saznajemo trenutno nalazi u Psihijatrijskoj bolnici u Toponici.

Ovu odluku doneo je Osnovni sud u Nišu kako ne bi uticala na svedoke. Kada se dete opeklo oko 18 sati 28. januara, u sobi je bila i dečakova baka D.T. protiv nkoje je podneta prijava u redovnom postupku.

U međuvremenu je na slobodu izašao iz zatvora i otac koji kako saznajemo želi da se preostalo dvoje dece vrate kući iz hraniteljkse porodice gde su privremeno smešteni. U pitanju je jedna beba od šest meseci i devojčica od skoro pet godina. Otac preminulog dečaka danas nije želeo bez konsultacija s advokatom da da zvaničnu izjavu za medije.

- Obdukcija je pokazala oprečna tvrđenja jer dete nije moglo da pusti samo vodu na tuš bateriji, a onda se nakon opeklina uspava. Njegova baka D.T. i majka T.S. teks su zvale Hitnu pomoć oko 2,00 ujutru kada su primetile da je prestalo da diše. Pokazalo se da je dete umrlo od opeklina - rekli su nam u istrazi.

Dečak je sahranjen nakon toga 10. februara u selu Paligrace na lokalnom groblju.

(Kurir.rs/M.S.)

Bonus video:

00:12

MESTO TRAGEDIJE U ŠAŠINCIMA: Sedmogodišnja devojčica stradala u požaru, tri njene sestre i majka dobile opekotine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track