ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI: Ovo je policiji ispričao dečko Ksenije Lukić, koja je poslednji put viđena na mostu Duga u Novom Sadu
Foto: Kurir.rs/S.S., Printscreen/Facebook

istraga

ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI: Ovo je policiji ispričao dečko Ksenije Lukić, koja je poslednji put viđena na mostu Duga u Novom Sadu

Crna Hronika -

Policija i dalje intenzivno traga za Ksenijom Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, kojoj se svaki trag izgubio u subotu ujutru na mostu Duga u Novom Sadu, a sumnja se da je devojka posle svađe sa dečkom skočila u reku.

Kako nezvanično saznajemo, policija je još u subotu obavila razgovor sa Ksenijinim momkom A. S., koji je navodno rekao da je ona otrčala ka mostu posle svađe s njim.

Most Duga u Novom Sadu
Most Duga u Novom Sadu foto: Kurir.rs/S.S.

- Vraćali smo se iz Petrovaradina i posvađali smo se. Ona je potrčala ka mostu. Video sam kako je skočila u Dunav. Nisam uspeo da je stignem i sprečim je u tome - navodno je ispričao mladić u policiji, posle čega je odveden na ukazivanje lekarske pomoći u Kliniku za psihijatriju u Novom Sadu.

- Dečko je bio vidno uzrujan i van sebe. Usplahireno je pričao, pa je bilo neophodno da mu se pruži adekvatna medicinska pomoć. Takođe, sve te njegove izjave se proveravaju, s obzirom na to da nije bio baš u najboljem psihičkom stanju - dodao je izvor upoznat sa slučajem.

Sestra devojke iz Sremske Mitrovice za kojom se traga, prekjuče je rekla za Kurir da porodica veruje da će je pronaći i da čekaju da im se policija javi.

Ksenija Lukić u Novom Sadu
Ksenija Lukić u Novom Sadu foto: Facebook

- Ksenija se već šest meseci zabavlja sa momkom iz Engleske, on je došao pre nekoliko dana u Srbiju da se vide što je i ranije radio. Ona je sa njim bila smeštena u nekom hotelu ili stanu u Novom Sadu, nije bila u stanu u kom živi sa cimerkama. Svi smo pokušavali da je dobijemo preko telefona i društvenih mreža, ali se ona ne javlja - rekla je sestra i dodala da je Ksenijin nestanak 26. februara prijavio momak, a da je policija obavestila porodicu o tome šta se dogodilo.

(Kurir.rs - S. S.)

Bonus video:

00:13

Žena pokušala da skoci sa savskog mosta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track