DEVIZNI PENZIONER UHAPŠEN ZBOG UBISTVA CIMERA Ubio ga sekirom jer mu nije vraćao pare, pa se sam prijavio policiji?
Foto: Ana Paunković, Ilustracija

zločin u negotinu

DEVIZNI PENZIONER UHAPŠEN ZBOG UBISTVA CIMERA Ubio ga sekirom jer mu nije vraćao pare, pa se sam prijavio policiji?

Crna Hronika -

Devizni penzioner M.P. (72) uhapšen je juče u Negotinu jer zbog sumnje da je sekirom ubio G.M. (52) sa kojim je navodno živeo u istom stanu.

Motiv zločina navodno su dugovi.

- Sumnja se da je M.P. pozajmljivao novac svom cimeru, ali da ga on nije redovno vraćao. Sukobili su se oko toga, pa je, kako se sumnja, M.P. dograbio sekiru i G.M. udario u glavu. On je sačekao da nesrećni čovek umre, izašao iz stana i sam obavestio policiju šta se dogodilo - priča izvor i navodi da je naložena obdukcija.

Komšije osumnjičenog kažu za Kurir da je u pitanju nesporazum oko novca i da su čuli da je ubijeni često pozajmljivao pare.

- Često je pozajmljivao novac, ne samo od njega nego i od drugih ljudi odavde. Čuo sam da mu nije dugo vratio novac i da je ovaj tražio nazad svoje pare. Osumnjičeni je dosta prek čovek, pa nas i ne čudi što je ovako nešto uradio - rekao je komšija.

Komšinica za Kurir kaže da je videla policiju, ali da na prvu nije ni posumnjala da se dogodila tako strašna stvar.

- Bio je dosta čudan čovek, nije se družio ni sa kim. Od kada se vratio iz Nemačke često je ljudima pozajmljivao novac. Ubijeni je navodno imao problema sa kockom, uvek je bio u dugovima i pozajmljivao je novac - ispričala je komšinica.

Kurir.rs/J.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track