KECMAN OBOŽAVAO ŽENE: Kod njega vežbale poznate pevačice i manekenke! ISPITUJE SE DA LI JE NJEGOV LEŠ IZVUČEN IZ DUNAVA(VIDEO)
Foto: Kurir.rs, Marina Lopičić, Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

nestanak jova kecmana

KECMAN OBOŽAVAO ŽENE: Kod njega vežbale poznate pevačice i manekenke! ISPITUJE SE DA LI JE NJEGOV LEŠ IZVUČEN IZ DUNAVA(VIDEO)

Crna Hronika -

Mile Kecman, otac nestalog fitnes-instruktora Jova Kecmana (51) iz Beograda, kome se svaki trag izgubio 24. septembra 2020. godine, kaže za Kurir "da mu je teško jer ništa ne zna o sinu", a otkrio je i koga je njegov sin sve trenirao.

Podsetimo, Jovo Kecman nestao je u septembru 2020. u beogradskom naselju Mali Mokri Lug. Vlasnik teretane iz Beograda našao se na spisku nestalih, za koje se sumnja da su žrtve klana uhapšenih Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

teretana jova kecmana, gde su dolazile poznate ličnosti
teretana jova kecmana, gde su dolazile poznate ličnostifoto: Kurir.rs

Mile Kecman kaže da je teretana njegovog sina bila pravi "raj lepote".

00:50

Teretana Jove Kecmana

- Jovo je voleo lepe žene, ali bogami i one njega. Mnogo žena je prošlo kroz njegovu teretanu, a bilo je i neretko onih sa javne scene. Svojeveremeno su pored manekenke Dejane Živković, dolazile su i pevačice Emina Jahović i Dušića Grabović - kaže Mile.

dejana živković
dejana živkovićfoto: Instagram

Inače, Dejana Živković je ranije bila u vanbračnoj zajednici sa Jovanom Vukotićem, navodnim vođom škaljarskog klana, koji je u ratu sa kavačkim klanom za koji je radila Belivukova ekipa. Mile dodaje i da je njegov sin obožavao žene, a juče nam je otvorio sinovljevu teretanu, u kojoj je, kako kaže, sve ostalo netaknuto.

dušica grabović
dušica grabovićfoto: Printscreen/Instagram

- Sve je kao i onog dana kada je Jovo nestao. Ostala je i njegova časa i patike i sve. Teretana ne radi od kad njega nema - kaže naš sagovornik. Tela žrtava klana Belivuk-Miljković, podsetimo, nisu nađena, a utvrđeno je da su suparnike komadali i bacali u Dunav, postoje indicije da je telo, koje je u petak nađeno u Dunavu kod Kostolca, upravo nestali Jovo Kecman.

U Kecmanovoj teretani ništa nije dirano otkad je on nestao:

1 / 5 Foto: Kurir.rs

- Zapravo, radi se o nogama i delu kičme, a glave, trupa i čitavog gornjeg dela tela nema. Zbog toga je naložena obdukcija i uzimanje DNK profila sa utopljenika - objašnjava izvor:

- Kada se sa leša izoluje DNK biće upoređen sa biološkim tragovima svih nestalih osoba, koji su u policijskoj bazi. Najpre će se uporediti sa onima za koje se sumnja da su Belivukove žrtve. Pored njih, uporediće se i sa svim ostalim, pa i sa tragom Splićanina Mateja Periša. Prema rečima izvora, ono što upućuje istražitelje na sumnju da je prepolovljen leš Jovo Kecman, jeste to što se na prvi pogled može reći da je u pitanju muškarac jače građe, koji je imao crne patike i svetlu trenerku.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja