GAZDA KLUBA U NOVOM SADU ZAJEDNO SA OBEZBEĐENJEM PRETUKAO GOSTE: Dva muškarca zadobila teške telesne povrede
Foto: peter jordan / Alamy / Alamy / Profimedia

uhapšeni

GAZDA KLUBA U NOVOM SADU ZAJEDNO SA OBEZBEĐENJEM PRETUKAO GOSTE: Dva muškarca zadobila teške telesne povrede

Crna Hronika -

Vlasnik i pripadnici obezbeđenja jednog novosadskog lokala u centru grada N. G. (41), M. J. (32) i S. A. (33) uhapšeni su sinoć zbog sumnje da su pretukli goste V. E. (30) i A. E. (32) koji su boravili u tom klubu i naneli im teške telesne povrede.

Kako se saznaje iz izvora u policiji, incident se dogodio sinoć oko tri sata nakon ponoći a prethodila mu je svađa u klubu među učesnicima tuče.

- V. E. i A. E. je obezbeđenje kluba par puta opomenulo da budu "pristojniji" ali se njih dvojica nisu na to obazirala. Tada je došao gazda kluba i zajedno sa obezbeđenjem prvo izbacio pomenute goste iz lokala a zatim ih prebio uz pomoć pripadnika obezbeđenja. Pretučeni su prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine gde su im nakon ukazane pomoći konstatovane teške telesne povrede koje na sreću nisu opasne po život, a trojica nasilnika su uhapšena, određeno im je policijsko zadržavanje i biće u zakonskom roku privedeni nadležnom tužilaštvu uz prijavu da su počinili krivično delo nanošenje teških telesnih povreda – kaže izvor, prenosi Blic.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track