ŽELIM PRAVDU ZA SVOG SINA: Đorđe poginuo pre mesec dana, roditelji i drugari svakog dana pale sveće na mestu tragedije (VIDEO)
Foto: Facebook

TUGA

ŽELIM PRAVDU ZA SVOG SINA: Đorđe poginuo pre mesec dana, roditelji i drugari svakog dana pale sveće na mestu tragedije (VIDEO)

Crna Hronika -

Đorđe Radosavljević (15) poginuo je u saobraćajnoj nesreći krajem januara u Ljuboviji, kada je na njega svojim automobilo naleteo sveštenik S.J. (28) iz tog mesta.

Ljubovija
foto: Facebook

Naime, dečak Đorđe vraćao se iz škole, na njega je nakon što je izašao iz autobusa naleteo mladi sveštenik, koji je nakon toga sleteo sa puta, a otac nastradalog dečaka tvrdi da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kojom se kretao vozač.

Na mestu nesreće u selu Ljubiđa, kod Ljubovije, nakon nesreće porodica i drugari nesrećnog dečaka i danas pale sveće i gotovo svakodnevno ostavljaju njegove omiljene grickalice i sokove.

Mesto na kom je poginuo dečak
Mesto na kom je poginuo dečak foto: Printscreen

- Nakon udesa kazaljka na brzinomeru ostala je zaglavljena na 110 kilometara na sat. Mog sina je bacio skoro 20 metara. Na uviđaju sa policijom sve vreme je bio i otac od mladića koji je vozio auto, koji je takođe pop, pa se često pitam šta je on radio sa policijom tamo - rekao je Miroslav Radosavljević, otac malog Đorđa.

On je dodao da samo traži pravdu za svog sina jedinca i da ne želi da, na kraju procesa, niko ne bude odgovoran za njegovu smrt.

01:03

Mesto nesreće u Ljuboviji gde je poginuo Đorđe

- Sinu smo dali 40 dana, umesto da mu idem na roditeljski ili da mu proslavljam rođendan ja mu na grob ide. Više ništa nemam, moj sve je u tom grobu, sada sam tamo svaki dan - rekao je Miroslav za Kurir.

On je dodao da su osam dana nakon udesa on i njegova supruga pozvani na saslušanje i da je odmah posle toga osumnjičeni pušten na slobodu, kao i da su tada na jako drzak način ispitivali decu koja su bila svedoci udesa.

1 / 4 Foto: Printscreen

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track