MATEJEVI DRUGOVI NAPRAVILI KOBNU GREŠKU! Sakrili su KLJUČNI DETALJ od policije?!
Foto: Printscreen/Instagram

misterija

MATEJEVI DRUGOVI NAPRAVILI KOBNU GREŠKU! Sakrili su KLJUČNI DETALJ od policije?!

Crna Hronika -

Izvori iz policije bliski istrazi pretpostavljaju da su Matejevi prijatelji iz straha napravili katastrofalnu grešku.

Oni smatraju da su njegovi prijatelji čekali više od 12 sati da prijave nestanak kako bi se očistili od nedozvoljenih supstanci.

Sama činjenica da je od vremena nestanka do vremena prijavljivanja prošlo više od 12 časova kasnije je otežala celu potragu.

Blažo Marković, predsednik Sindikata policije i policijskih starešina, smatra da se Matej Periš ne nalazi u vodi i da je živ. Marković navodi i da postoji velika mogućnost da je negde zatočen.

Po njegovom mišljenju da je Matej stradao u vodi i da se utopio telo bi moralo do sada da se pojavi na površini i da bude nađeno.

- Slučaj treba da bude završen. Ne možemo više od dva meseca da držimo policiju i da tražimo. Moje mišljenje, ali i mišljenje onih koji rade taj posao više od mene, jeste da se on više ne nalazi u vodi.

Otišao je autom u nekom pravcu, a da li ga neko drži zatočenog ili je nešto drugo, to ne znam, ali su se pojavljivale svakakve spekulacije o tome da je bio u Nemačkoj ili već gde. Meni bi bilo draže da je ova varijanta. Sve su varijante teške za roditelje - rekao je Marković pre neki dan.

Da podsetimo Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra tokom izlaska u klub Gotik. Drugovi su nestanak prijavili 31. decembra u popodnevnim časovima

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

07:24

TELO BI VEĆ ISPLIVALO DA SE MATEJ UDAVIO! Bezbednjak do detalja opisao potragu: U plastu sena tražimo iglu SVE SUGERIŠE NA OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track