ČETIRI GODINE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU: Osuđen otac iz pakla sa juga Srbije! Evo koliko će provesti u zatvoru
Foto: Shutterstock

presuda

ČETIRI GODINE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO ĆERKU: Osuđen otac iz pakla sa juga Srbije! Evo koliko će provesti u zatvoru

Crna Hronika -

Otac koga je u aprilu prošle godine ćerka prijavila da je seksualno zlostavlja pune četiri godine, osuđen je pred Osnovnim sudom u Vladičinom Hanu na godinu dana i osam meseci zatvora i obaveznu meru lečenja od alkoholizma, saznaje Kurir.

Da podsetimo, devojka sa juga Srbije obratila se policiji i prijavila da je otac seksualno zlostavlja od 2017. godine, odnosno, od njene četrnaeste godine. On je ubrzo uhapšen, a Osnovno tužilaštvo u Vladičinom Hanu podiglo je optužnicu protiv njega za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

- Okrivljeni je u februaru pravnosnažno osuđen na godinu i osam meseci zatvora zbog nasilja u porodici, nedozvoljenih polnih radnji, kao i na obaveznu meru lečenja od alkoholizma - kaže izvor Kurira.

Kako smo ranije pisali, devojčica je u policiji rekla da je otac koristio priliku kada majka nije kod kuće da je napada.

- Majka je u večernjim časovima bila na poslu, a otac je, kako je ćerka tvrdila, ulazio u sobu i dodirivao je po intimnim delovima tela - priča izvor i nastavlja:

- Maloletnica je rekla da majci nije ispričala šta se dešava i kroz kakav pakao prolazi maltene svake večeri, ali da je njena mama sumnjala da je ona žrtva svog oca, koji je, kako je utvrđeno, sklon alkoholu. Reči nesrećne tinejdžerke potvrdio je i njen brat, koji je rekao da ima saznanja da je otac ulazio u sestrinu sobu dok im je mama bila na poslu.

- Njihova majka radi posao koji podrazumeva noćne smene, te je ona uveče uglavnom bila van kuće i nije mogla da zna šta se dešava. Njen suprug je koristio tu situaciju i odlazio kod ćerke u krevet. Međutim, nije poznato zbog čega su brat i sestra toliko vremena ćutali, možda ih je bilo sramota, a možda im je otac i pretio - navodi sagovornik Kurira upoznat sa slučajem.

Kako kaže, reč je o porodici koja inače nije iz ovog kraja, već su se tu doselili nakon ratova devedesetih.

- Njih je pratila teška sudbina. Otac se odao pijanstvu, ali niko nije sumnjao da je sposoban da na takav način naudi sopstvenom detetu. Svi članovi porodice ispitani su u tužilaštvu, obavljen je razgovor i sa maloletnicom. Nakon toga, ali i pribavljanja materijalnih dokaza optužnica je podignuta - kaže izvor i dodaje da se osumnjičeni od aprila nalazi u pritvoru.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track