REPER PRIMORAVAO DEVOJKU DA OD RODITELJA TRAŽI OTKUP OD 3.300 EVRA: Novi detalji otmice u Leskovcu
Foto: screenshot Facebook

uhapšen

REPER PRIMORAVAO DEVOJKU DA OD RODITELJA TRAŽI OTKUP OD 3.300 EVRA: Novi detalji otmice u Leskovcu

Crna Hronika -

Mladić N. P. (27), koji je oteo svoju devojku i primoravao je da od roditelja traži otkup od 3.300 evra, poznati je lokalni reper iz Leskovca, saznaje Kurir!

Da podsetimo, MUP Srbije saopštio je juče da je u Leskovcu uhapšen N. P., koji se tereti za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude. Kako su naveli, mladić je svoju devojku oteo 14. marta i držao je zatočenu u kući do 15. marta. Sve vreme ju je primoravao da od svojih roditelja traži otkup kako bi je pustio.

- Reč je o mladiću koji je deo jedne rep grupe iz Leskovca. On je čak objavljivao neke pesme i spotove, a njihov rad neodoljivo podseća na muziku njihovih poznatijih sugrađana Korone i Rimskog - priča izvor Kurira:

Pustio ju je na slobodu

- N. P. je planirao otmicu devojke s kojom se zabavljao nepunih 10 dana . Oteo ju je i odvezao u svoju vikendicu u selo Mala Grabovnica, a odande zvao članove njene porodice i tražio da mu hitno donesu novac odbijajući da nesrećnu devojku pusti - navodi izvor iz istrage.

Navodno, devojka je pretrpela strašnu torturu.

- Od ponedeljka uveče do utorka po podne on ju je tukao i pretio da će pobiti celu porodicu. Onda se u utorak odjednom predomislio i kolima je vratio kući. Ponovo joj je zapretio da nikome ništa ne govori, a čak je angažovao i prijatelje da je prate. Međutim, devojka je skupila hrabrost i prijavila ga nadležnima - objašnjava naš sagovornik upućen u istragu:

- Devojka je s roditeljima otišla u policiju, a inspektori su ispitali i N. P. On je, navodno, posle prve izjave pušten da se brani sa slobode, ali je kasnije uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati - kaže izvor.

Oteta devojka, kako saznajemo, iako je prošlo pet dana od otmice, i dalje nije dobro.

- Ona ima vidljive povrede po rukama i licu, a osim toga, potpuno je istraumirana i van sebe - priča izvor.

Numero optužen

Podsetimo, N. P. nije prvi reper koji je uhapšen zbog nasilja nad partnerkom. Sličan slučaj dogodio se krajem decembra kada je aktivistkinja Nina Stojaković na Tviteru objavila da je reper Uroš Radivojević Numero duže vreme zlostavljao njenu sestru. Optužbama se ubrzo pridružila još jedna devojka koja je s Radivojevićem bila u vezi, te su njemu 5. januara stavljene lisice na ruke. Već 24. januara Radivojević je optužen za nasilje u porodici.

- Okrivljenom U. R. stavljeno je na teret da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine, zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, na taj način što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L. C., s kojom je u tom periodu živeo u zajedničkom domaćinstvu. Nasilje oštećena nije prijavljivala iz straha i iz razloga što je okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno - saopštilo je Prvo osnovno tužilaštvo.

Najavio zločin

Jezivi stihovi pesme

Meštani Leskovca komentarišu da je N. P. u jednoj od svojih pesama praktično najavio zločin.

- "Ona hoće da se vrati, ja joj kažem da mi plati... Ja sam đavo koji dolazi po svoje, ja nemam vremena čak ni za ljude moje. Gledam samo sebe i pratim sjajne zvezde", stihovi su pesme koju je objavio. Slučajno ili ne, on je upravo od svoje devojke tražio novac da bi je pustio da se vrati roditeljima. Sada ovi stihovi deluju jezivo i kao da je on zapravo najavljivao otmicu - pričaju meštani.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track