UŽAS U KAFANI KOD TRSTENIKA: Gosti se pobili, mladić (23) izboden! U istom lokalu ranije SEVALA MOTORNA TESTERA (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

tuča

UŽAS U KAFANI KOD TRSTENIKA: Gosti se pobili, mladić (23) izboden! U istom lokalu ranije SEVALA MOTORNA TESTERA (VIDEO)

Crna Hronika -

U lokalnoj kafani u mestu Medveđa kod Trstenika sinoć je izbila tuča u kojoj je, kako Kurir saznaje, izboden jedan muškarac (23).

Iz PU Kruševac potvrdili su za Kurir da se incident dogodio.

- Incident se dogodio u nedelju, dva sata nakon ponoći ispred lokalne kafane u Medveđi kod Trstenika. U tuči je učestvovalo više lica, a tom prilikom povređen je mladić star 23 godine i zadobio je povrede glave i desne butine. Prevezen je u kruševačku bolnicu na odeljenje hirurgije. Za nepoznatim napadačem se i dalje intezivno traga - kažu iz PU Kruševac.

Meštani Međveđe čuli su za ovaj nemili događaj i kažu da ovo nije prvi put da se u tom lokalu događaju incidenti. Prema njihovim rečima kafana je na lošem glasu, a gosti često prave razne incidente. Kako dodaju, tu se mahom okupljaju muškarci, koji neretko prave haos.

kafana ispred koje se dogodilo ubadanje
kafana ispred koje se dogodilo ubadanjefoto: Kurir.rs

- Inače, od jutros su ispred kafane vidljivi tragovi tuče. Ima polomljenih stakala, srče i neka kola su polupana, šoferka valjda - kaže meštanka i dodaje da se po selu već priča ko je navodno izbo mladića.

- Ima jedan čovek koji često u toj kafani pravi haos. Čovek je hodajući problem i mnogi kažu da je on izbo mladića, ali nije uhapšen, tako da ne mogu ni ja ništa da tvrdim. Taj čovek često dolazi u kafanu sa motornom testerom i vitla njome pred ljudima dok se smeje, a pevačica peva - pričaju meštani.

sa motornom testerom
sa motornom testerom foto: Privatna Arhiva

Meštani pričaju i da su se u toj kafani i ranije dešavali incidenti, a da je taj čovek bio čest akter tih ispada.

00:09

Blud i razvrat u kafani gde se desilo ubadanje

- On pravi svakakve gluposti. Vitlao je motornom testerom, upirao sečivo testere u ljude i smejao se. Ima i jedan snimak od ranije, na kom se vidi kako se "veseli" s testerom u ruci i to uz Cecinu pesmu "Kad bi bio ranjen" - prepričavaju naši sagovornici šta se sve ranije dešavalo u pomenutom lokalu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

KOMŠIJE OTKRIVAJU ŠTA SE DEŠAVALO U DVORIŠTU NEGOTINSKE ŠKOLE: Mladić nasmrt pretučen, TREĆA SMRT U PORODICI ZA GODINU DANA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track