KAD SE VRATI IZ ZATVORA UBIĆE JOŠ TROJICU, A NAŠEG NEMANJE VIŠE NEMA Roditelji ubijenog mladića u suzama posle izricanja presude!
Foto: Kurir

regovanje na presudu

KAD SE VRATI IZ ZATVORA UBIĆE JOŠ TROJICU, A NAŠEG NEMANJE VIŠE NEMA Roditelji ubijenog mladića u suzama posle izricanja presude!

Crna Hronika -

Milan Tanić (20) osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubistva mladića Nemanje Atanaskovića (18) i nanošenja teških povreda njegovoj tadašnjoj devojci, u niškom Višem sudu juče su bili i roditelji ubijenog mladića. Oni su sudnicu napustili u suzama i crnini.

Z.Toponica, zaplanska toponica, ubistvo, Milan Tanić, Nemanja Antanasović
foto: D.I.

Nesrećni roditelji ubijenog Nemanje kažu da nisu zadovoljni presudom.

- Kad se vrati iz zatvora, ubiće još trojicu. Kuća mi je ostala prazna, ne znam koliko i šta mi vredi, kome to sve da dam? Ko će čašu vode da mi doda? Ja sam čuvao to dete. Završio je tri godine Tehničke škole i ušao je u četvrtu, ali nije mogao da je završi jer mu je ovaj skratio život - rekao je otac ispred suda i dodao:

Bogosav Atanasković, Anica Atansaković, Porodica Atanasković
foto: Kurir

- Gde mi je dete sada, da mi pomogne, da mu kupi lekove? Ja sam otac, sa tri infarkta, sedam stentova i pejsmejkera, čuvao sam ga na kolenima i klackao ga, da bih napravio dobrog muža koji će da me zameni i da nosi kućnu slavu i da nastavi da živi na našem imanju - završio je Bogosav Atanasković.

Majka Anica kroz plač poručuje da joj je sin umro na rukama.

- Ja sam ga nosila na mojim rukama, sa mojim mužem smo trčali u kola da mu pomognemo, sve je bilo krvavo, bio je sav izboden. Ovaj je mlad, on će da odleži kaznu i ponovo će da ubije nekoga, a ja više mog Nemanju nemam, da ga vidim, nemam ništa i nema pravde ni zakona - priča majka mladića i napominje:

Bogosav Atanasković, Anica Atansaković, Porodica Atanasković
foto: Kurir

- Sudija je loše postupio, nije nam dozvolio da kažemo bilo šta, a ovaj se smeje i gleda ga u lice, iako ga je sudija sve vreme opominjao. Neka mu je na čast, ako ima decu neka ih Bog osudi. Moje suze će stići nekoga - rekla je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

Babićev vozač pravosnažno osuđen na 4 i po godine zatvora zbog nesreće na rampi Doljevac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track