UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE USMRTIO SLOBODANA I TEŠKO POVREDIO DUŠANKU: Pokosio ih stilom u selu Zabrežje
Foto: RINA

vraćali se od rođaka

UHAPŠEN VOZAČ KOJI JE USMRTIO SLOBODANA I TEŠKO POVREDIO DUŠANKU: Pokosio ih stilom u selu Zabrežje

Crna Hronika -

Vozač automobila "fijat stilo" koji se sumnjiči da je izazvao nesreću u selu Zabrežje kod Obrenovca u kojoj je smrtno stradao Slobodan (80), a teško povređena njegova supruga Dušanka (75), uhapšen je danas, saopštio je MUP.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti sproveden na saslušanje u Tužilaštvo.

Njemu se na teret stavlja krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Podsetimo, on je bio u bekstvu od sinoć, nakon što je kolima udario muža i ženu koji su hodali seoskim putem.

Dušanka i Slobodan bili su u poseti rođacima koji žive u istoj ulici, a tragedija se dogodila kada su krenuli kući.

- Jako mi je teško. Ja sam supruga njihovog sina. Moj muž je otišao na groblje. Dolazi nam rodbina na saučešće. Ono što znam, to je da ih je udario crni automobil, a to je policija utvrdila nakon što je skinula jednu jedinu nadzornu kameru koja se nalazi u našoj ulici - rekla je sa suzama u očima snaha Nataša dočekujući ožalošćenu rodbinu.

Rođaka Mila govorila je o stanju preživele bake Dušanke, navodeći da ima hematom na glavi, da se bori za život i da ne zna da je deka Slobodan preminuo.

Ispred kuće se na ulici okupio komšiluk.

- Oboje su dobri ljudi, teška tragedija. Vraćali su se kući sinoć od rođaka, čuo se jak udarac, a onda gas. Svi smo izašli napolje i zatekli stravičan prizor. Kao što vidite, ovde je bila ogromna lokva krvi koju su komunalci jutros oprali. Inače, noću ovde non-stop jure preko dozvoljene brzine i to iz jednog posebnog dela Obrenovca, gde se skuplja sumnjiva ekipa. To se zna, a nadležni ništa ne preduzimaju povodom toga - prenosi Telegraf.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track