STANJE UPUCANOG NOVOSAĐANINA (32) I DALJE TEŠKO: Miloš i dalje kritično, dvojica zapucala iz zasede kad je izašao da prošeta psa
Foto: Facebook

pucnjava na detelinariDete u Molijerovoj ulici kod broja 4

STANJE UPUCANOG NOVOSAĐANINA (32) I DALJE TEŠKO: Miloš i dalje kritično, dvojica zapucala iz zasede kad je izašao da prošeta psa

Crna Hronika -

NOVI SAD - Milošu M, zvanom Mandara (32) iz Novog Sada, koji je ranjen pre sedam dana u pucnjavi na Detelinari, u Molijerovoj ulici kod broja 4 u novosadskom naselju Detelinara, zdravstveno stanje je i dalje teško i nestabilno.

-Pacijent M. M. je izrazito teškog opšteg stanja. Pacijent je smešten na Klinici za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde se kontinuirano vrši praćenje opšteg stanja i vaskualrnog statusa, sedacija, optimizacija hemodinamskog statusa i sprovođenje intenzivnog konzervativnog lečenja - kaže Siniša Knežević, portparol UKC Vojvodine.

Novosadska policija i dalje traga za napadačima, a sam motiv napada na Miloša M. još nije poznat, s obzirom, kako nezvanično saznajemo razgovor sa njim nije obavljen iz razloga što je Mandara u indikovanoj komi.

Podsetimo, Mandara je u jutarnjim satima izveo svog psa u šetnju, uobičajeno kao i svako jutro. Dok je stajao iza parkinga na travnjaku, sa psom, prema dosadašnjim saznanjima, dvojica za sada nepoznatih mladića sačekali su ga.

Jedan od njih je zapucao u Mandaru, u predelu noge. Na njega je ispaljeno nekoliko hitaca, od kojih je jedan ranio i njegovog psa, koji je pokušao da ga spasi. Dvojica napadača pobegli su kolima.

Mandara je inače strastveni navijač FK Partizana. Policija je protiv njega podnosila više krivičnih prijava za nanošenje teških telesnih povreda, droge i oružja. Bio je i osuđivan.

Kurir.rs/S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track