POLICAJCI GA UHAPSILI GOLOG, TVRDIO DA JE BOG: Određen pritvor Milošu koji je ubio roditelje! Evo šta je pričao nakon hapšenja ŠOK
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Facebook

zločin u kusadku

POLICAJCI GA UHAPSILI GOLOG, TVRDIO DA JE BOG: Određen pritvor Milošu koji je ubio roditelje! Evo šta je pričao nakon hapšenja ŠOK

Crna Hronika -

Miloš I. (33), osumnjičen da je juče u selu Kusadak ubio svoje roditelje, doveden je danas na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu, ali nije ispitan zbog psihičkog stanja u kome se nalazi.

- Uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo , osumnjičeni M. I. je doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu. Međutim, zbog psihičkog stanja u kom se nalazio, istog nije bilo moguće saslušati. Tužilaštvo je podnelo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Smederevu predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti da će uticati na svedoke koje tužilaštvo planira da ispita, zbog opasnosti da ne ponovi krivično delo i zbog uznemirenja javnosti - saopštilo je Više tužilaštvo u Smederevu.

Kako Kurir nezvanično saznaje, Milošu I. određen je pritvor po sva tri osnova.

- On je prilikom hapšenja bio potpuno go, a sve vreme je ponavljao da je Isus Hristos i Bog lično. Mladiću je uzeta i krv na analizu, a navodno je utvrđeno da je u trenutku zločina bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci - otkriva izvor Kurira i dodaje da je urađena obdukcija tela njegovih roditelja, Andrije i Gordane I.:

- Oni su oboje upucani sa po jednim metkom u glavu.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track