OVO JE UBIJENI ANDREJA IZ KUSATKA, PRESUDIO MU SIN: Bio je nastavnik muzičkog, ženio se 2 puta i držao kafanu za daće!
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

komšije o žrtvama

OVO JE UBIJENI ANDREJA IZ KUSATKA, PRESUDIO MU SIN: Bio je nastavnik muzičkog, ženio se 2 puta i držao kafanu za daće!

Crna Hronika -

Andreja I. (72) i Gordana I. (62) bračni par koje je ubio njihov sin Miloš (33) u Kusatku kod Smederevske Palanke, važe za vrednu i radnu porodicu, a niko od komšija nema ni jednu ružnu reč da kaže za ovaj par.

Miloš Ignjatović, Kusadak, ubica, ubistvo
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Facebook

Naime, Miloš je juče, iz za sada nepoznatog razloga, uzeo očevu lovačku pušku i hicima u glavu ubio svoje roditelje.

Poznanici ove porodice za Kurir kažu da su jako vredna porodica, da su ceo život radili i da su bili u dobrim odnosima sa svima.

Kusadak
foto: Kurir

- Andreja je imao troje dece sa dve žene. Bio je u vezi sa jednom pevačicom iz sela i sa njom ima ćerku, nakon što je okončao tu vezu, on je oženio Gordanu i sa njom je dobio dvojicu sinova. Uprkos tome, Gordana je svu decu odgajala podjednako. Ćerku iz muževljevog prvog braka je volela kao da je njena i nikad nisu dozvolili da se oseti razlika - pričaju komšije i dodaju:

Kafana ubijenog bračnog para
Kafana ubijenog bračnog parafoto: Nemanja Nikolić

- Kada je umrla ta prva žena, Andreja i Gordana su je sahranili ovde. Jedni drugima su pomagali, posećivali su se i voleli. Kad je ona umrla, Goca je plakala ceo dan, kao da joj je najrođenija, nije bilo mržnje - objašnjavaju oni.

Komšije prićaju da je porodica dobrostojeća i da nikada nije bilo nikakvih svađa i sukoba.

- Andreja je bio nastavnik muzičkog, dugo je svirao harmoniku, Gordana je radila u pošti. Držali su i kafanu, koja je sada sala za obrede - daće i sahrane. Napustili su poslove i posvetili se tom porodičnom biznisu, sve su oni spremali, čak su im i deca pomagala, svo troje. Bili su dobrostojeći, ali su puno i radili i sređivali, jedino zbog posla nisu stizali da se preterano druže sa poznanicima. Novu kuću koja se nalazi pored kafane Andreja je prepisao ćerki. Nikada decu nije razdvajao - rekle su komšije.

Oni navode da su u selu su svi jako uplašeni i odbijaju da poveruju da se ovakav zločin desio, baš zbog toga što znaju da je porodica bila dobra i su se slagali sa svima.

Kuća u kojoj su živeli
Kuća u kojoj su živelifoto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

00:53

Stric uhapšenog Miloša I. koji je ubio roditelje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track