PETORO MLADIH SRBA IZGUBILO ŽIVOTE U AMERICI ZA GODINU DANA: Neven, Milan i Nikola ubijeni, Tina i Nikola poginuli TUŽNE SUDBINE
Foto: Printscreen, Printscreen/Twitter, Printscreen/Facebook

jezivo

PETORO MLADIH SRBA IZGUBILO ŽIVOTE U AMERICI ZA GODINU DANA: Neven, Milan i Nikola ubijeni, Tina i Nikola poginuli TUŽNE SUDBINE

Crna Hronika -

Nikola M. iz Kragujevca ubijen je juče u pucnjavi u firmi u kojoj je radio u gradiću u blizini Čikaga, a on nažalost nije jedini Srbin koji je stradao u Americi u proteklih godinu dana. Podsetimo, Nikolu je upucao kolega sa kojim je radio, dok je jednu koleginicu ranio. Posle policijske potere, osumnjičeni se ubio pred policajcima hicem koji je ispalio sebi u glavu.

Nikola
Nikolafoto: Printscreen

Pre samo mesec dana Nikola Đorđević (20) iz Prokuplja, koji se pre dve godine preselio u Ameriku sa svojom porodicom, poginuo je u saobraćajnoj nesreći u gradu Šipingport u Pensilvaniji.

- Nikola se sa ocem vraćao kući kada se auto u kome su bili sudario sa drugim vozilom. U nesreći je poginuo i Rejmond R. (56) koji se nalazio u drugim kolima, a Nikolin otac Slobodan je povređen - pisali smo ranije

Đorđević
Đorđevićfoto: Facebook

- Kobnog dana, Nikolinoj majci je bio rođendan, a nesreća se dogodila na samo nekoliko minuta od njihove kuće.

Neven Stanišić ubijen je u pucnjavi u supermarketu u Koloradu u martu prošle godine.

Stanišić
Stanišićfoto: Twitter

- Stanišić je bio jedna od 10 osoba koje su ubijene u pucnjavi u marketu. On je, navodno, u prodavnicu došao kako bi popravio aparat za kafu koji nije radio - preneli su mediji.

Prema nezvaničnim informacijama, njegova porodica se devedesetih godina prošlog veka preselila u SAD zbog rata u bivšoj Jugoslaviji.

- Znamo porodicu još od kada sam postao njihov duhovnik. Bio je dobar, stidljiv i vredan momak i bio je jedan od onih koji je slušao svoje roditelje - rekao je sveštenik Radovan Petrović za "Denver Post".

Tina Tintor

Poginula u udesu

Srpkinja Tina Tintor poginula je u novembru u stravičnoj nesreći u Las Vegasu, kada se u automobil u kome je ona bila, zakucao ragbista Henri Rags Treći. Auto se zapalio, te su na mestu ostali mrtvi Tina i njen pas Maks.

Tina Tintor
foto: Printscreen/Facebook

Istraga je utvrdila da je Rags vozio pod dejstvom alkohola, a on se i dalje nalazi u kućnom pritvoru. Porodica i prijatelji Tine Tintor nedavno su tragično stradaloj devojci naslikali mural. Porodica Tintor je iz Hrvatske izbegla u Srbiju tokom rata, a onda otišla u Ameriku.

Milan Lončar (25), Srbin iz Filadelfije, ubijen je u januaru prošle godine dok je šetao svog psa.

Lončar
Lončarfoto: Facebook Printscreen

- Njemu su na ulici prišla dvojica razbojnika i tražila mu novac. Međutim, mladić sa sobom nije imao novčanik, a napadači su ga brutalno ubili. Na mestu ubistva pronađen je njegov telefon i ključevi od stana - preneli su mediji.

Osumnjičeni za ubistvo Lončara ubrzo su uhapšeni, a ispostavilo se da je jedan od njih bio na uslovnoj slobodi u vreme izvršenja zločina. Suđenje za ubistvo Milana Lončara je počelo, a na prvom ročištu pušten je snimak zločina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track