KARLEUŠA POZVANA NA SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVO: Jelena na Božić prijavila supruga za NASILJE, sad će KONAČNO progovoriti o svemu
Foto: Printscreen/Instagram

prvo osnovno javno tužilaštvo

KARLEUŠA POZVANA NA SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVO: Jelena na Božić prijavila supruga za NASILJE, sad će KONAČNO progovoriti o svemu

Crna Hronika -

Pevačica Jelena Karleuša, kako Kurir saznaje, sutra bi trebalo da bude saslušana u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu koje joj je uputilo poziv da dođe i izjasni se o prijavi koju je podnela protiv muža. Naš izvor otkriva da bi pevačica trebalo u svojstvu oštećene da da iskaz o tome šta se u njenom porodičnom domu dogodilo na Božić, 7. januara ove godine, kada je supruga Duška Tošića prijavila za nasilje u porodici.

Bivši fudbaler, podsetimo, istog dana je saslušan u policiji. Kako je Kurir pisao, on je tada navodno izjavio da je istina da je za ručkom došlo do svađe između njega i supruge, pevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bio nasilan prema njoj.

Tošic je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je toga dao dao izjavu u svojstvu građanina, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

Jelena Karleuša
foto: Marina Lopičić

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošic, kom je policija tada izrekla meru zabrane prilaska supruzi, ali je ona u međuvremenu prestala.

Kako je Kurir pisao, u međuvremenu je tužilaštvu stigao i izveštaj policije u vezi incidenta između Karleuše i Tošića, izvršene su dodatne provere preko centra za socijalni rad, a sutra bi trebalo da pojasni šta se dogodilo i da se izjasni da li se pridružuje njegovom krivičnom gonjenju.

Podsetimo, pevačica je na Božić iz vile na Dedinju pozvala policiju. Međutim, kada je patrola stigla, ona je navodno odbila da ode na lekarski pregled, ali i da ode u stanicu policije da da izjavu.

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

00:10

Jelena Karleuša i Goran Vesić u Skadarliji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track