TRI PUTA GA PRIJAVLJIVALA POLICIJI, PA ODUSTAJALA DA NE BI IŠAO U ZATVOR Komšije žrtve otkrile šta se desilo pre zločina u Vranju
Foto: Shutterstock

ubistvo u vranju

TRI PUTA GA PRIJAVLJIVALA POLICIJI, PA ODUSTAJALA DA NE BI IŠAO U ZATVOR Komšije žrtve otkrile šta se desilo pre zločina u Vranju

Crna Hronika -

Žitelji Vranja gde se juče dogodilo stvarično porodično nasilje kada je Dejan P. (45) izbo nožem svoju suprugu Snežanu P. (45), koja je od zadobijenih povreda nakon nekoliko sati preminula, kažu da je ova nesrećna žena čak tri puta prijavljivala nasilje, ali je uvek odustajala od prijave.

Dejan P, podsetimo, izbo je nožem Snežanu P. u porodičnoj kući u Vranju, a potom posekao ćerku koja je pokušala da od napada zaštiti majku. Drama se dogodila u sredu oko 23 sata uveče, dok je nesrećna žena bila u dečijoj sobi sa ćerkama.

- Čuli smo da Snežana prijavljivala Dejana čak tri puta za nasilje u porodici, ali bi kada predmet dođe u tužilaštvo ona bi se povukla i odustala od prijava kako ne bi išao u zatvor. Sve te prijave bi povukla zbog dece, bilo joj je žao njih - kažu oni i dodaju da je Snežana bila divna, mirna i dobra osoba.

- U jednom momentu su se i rastali, pa je Snežana otišla od njega, ali se vratila nakon desetak dana, opet zbog dece. Dejan je imao zabranu prilaska, a baš na dan kad je ubio imao je suđenje sa suprugom zbog nasilja.

Komšije ovog bračnog para su i dalje van sebe.

- Svi smo se potresli kad smo čuli šta se dogodilo. Velika je ovo tragedija. Decu je unakazio ovim postupkom. Ubio im je majku, a on ode u zatvor. To su deca za primer, a sin je radio sa njim moleraj i fadsade. Dejan je bio dobar radnik, lepo se uvek javi na ulici kad se sretnemo, ali je voleo da popije. Pričaju da je skoro stalno bio pijan, pa tako nasrne na nesrećnu ženu - kažu oni.

- Bio je dobar, ali je alkohol učio svoje. Ispred porodične kuće u kojoj se dogodio zločin danas je vladao muk.

- Deci je popodne javljeno da im je majka preminula. Ona je u teškom kritičnom stanju bila primljena u KC Niš i sve vreme je bila na mehaničkoj ventilaciji - kaže izvor.

Dejanu P. je danas određen pritvor do 30 dana.

(Kurir.rs / T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track