PENČIĆA PRATILI DANIMA, ZLOČIN PAŽLJIVO PRIPREMAN: Pomagači u likvidaciji bivšeg vođe navijača u Obrenovcu štite ubicu! VIDEO
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

sačekuša

PENČIĆA PRATILI DANIMA, ZLOČIN PAŽLJIVO PRIPREMAN: Pomagači u likvidaciji bivšeg vođe navijača u Obrenovcu štite ubicu! VIDEO

Crna Hronika -

Igor B. (44) i Šain U. (52), državljanin Severne Makedonije, koji su juče uhapšeni kao pomagači glavnom pucaču D.P. , koji je likvidirao Branislava Penčića, bivšeg vođu navijačke grupe "Head Hunters" u Obrenovcu, i dalje štite egzekutora. Ono što je istraga za sada utvrdila je kako su mu napravili sačekušu.

Prema rečima našeg sagovornika iz istrage, ubicu je u "fijat puntu" u Obrenovac dovezao Šain U. Automobil su iznajmili u rentakar agenciji. U tom vozilu su sedeli satima i čekali da naiđe Penčić. Kada su ugledali njegov automobil "hjundai tukson", D. P. je izašao iz kola.

Prošao je kroz zgradu, odnosno kroz broj ulaza 88 u ulici Vuka Karadžića i tako došao u dvorište iza zgrade u kojoj se nalazio bivši vođa "Head huntersa" sa svojom suprugom Anom. U trenutku kada je iznosio kese iz gepeka koje je krenuo da prenese u "reno klio", D. P. je ispalio rafal iz pištolja sa prigušivačem.

Kako navodi naš izvor iz istrage, Penčića su danima pratili, tačno su znali kuda se kreće i kada gde ide. Takođe su tačno smislili kuda će da pobegnu. Zločin je, dakle, pažljivo pripreman.

00:30

Ubistvo u centru Obrenovca

Podsetimo, Penčić je pogođen sa tri metka, jedan mu je završio u grudima i on je umro na rukama svoje supruge.

Osumnjičeni Šain U. i Igor B. saslušani su u Višem javnom tužilaštvu, branili su se ćutanjem, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana.

Kurir.rs/Telegraf

bonus video:

01:32

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković obišla je danas opštinu Obrenovac (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track