DEDA MAMIO DEVOJČICU BOMBONAMA, DRUGI ŠAMARAO MALIŠANE?! Posle napada na devojku žitelji Železnika zabrinuti, jer nije prvi put
Foto: Jovan Mladenović

muškarac iz mraka zgrabio devojku

DEDA MAMIO DEVOJČICU BOMBONAMA, DRUGI ŠAMARAO MALIŠANE?! Posle napada na devojku žitelji Železnika zabrinuti, jer nije prvi put

Crna Hronika -

Slučaj devojke S. A. (19), koju je nepoznati muškarac juče u ranim jutarnjim satima zgrabio za vrat i pokušao da odvuče u mračni prolaz u Železniku u Beogradu, nije prvi napad na mlade u ovom delu delu grada, tvrde žitelji Železnika, i kažu da je ovome prethodila serija incidenata.

Kako su ispričali za Kurir, nedaleko od mesta napada na devojku nalazi se vrtić, kao i dve osnovne i jedna srednja škola, nekoliko dečijih parkića, a kako stanovnici tvrde ceo kraj je prepun dece.

- Strašno smo zabrinuti. Pre deset dana jedan stariji muškarac iz kraja, našamarao je dečicu na stanici. Svi ga ovde poznaju, uvek je bio problematičan, preke naravi i deca su ga se uvek bojala - pričaj stanovnici Železnika i nastavljaju:

- Samo nekoliko dana pre toga nepoznati čovek motao se oko jedne osnovne škole, nudeći deci bombone i vožnju. Ćerku našeg komšije presreo je na ulici ponudivši joj bombonu, tada joj je rekao da je on prijatelj njenog oca i da će je odvesti kući. Na sreću ona je samo prošla nije se ni obazirala na njega - objašnjavaju zabrinuti roditelji.

00:14

Muškarac napada devojku i pokušava da je odvuče u haustor

Napad na devojku dodatno je uznemirio roditelje, koji kažu da više ne smeju decu da puste same u školu, pa su počeli dogovori kako bi se organizovali ko će da prati decu i da ih dočekuje.

- Podigli su se roditelji. Spremni su i na protest, samo da se naša deca zaštite. Želimo da sarađujemo sa organima reda, samo da deca mogu bezbedno da šetaju. Pogotovo sada jer je osumnjičeni još uvek na slobodi - rekli su stanovnici Železnika.

Kurir.rs/Jovan Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja