GAZDA KLUBA I SINOVI BOKSERI PRETUKLI MALOLETNIKE: Otkrivena pozadina mučkog prebijanja u Prijepolju!
Foto: Printscreen/Instagram

uhapšeni

GAZDA KLUBA I SINOVI BOKSERI PRETUKLI MALOLETNIKE: Otkrivena pozadina mučkog prebijanja u Prijepolju!

Crna Hronika -

Policija u Prijepolju je identifikovala i uhapsili V.Š. (54) i njegove sinove S.Š. (30) i N.Š. (29), kao i D. B. (31), Đ. P. (20) i V. P. (19), svi iz Prijepolja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje, nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak prebijanja maloletnih gostiju kafane.

Povrede mladića

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir nezvanično saznaje, do tuče je došlo nakon što su tinejdžeri došli u kafić u kome su prethodno rezervisali sto, ali je njihovo mesto bilo zauzeto.

- Momci su došli u poznatu prijepoljsku diskoteku u kojoj su ranije ostavili rezervaciju. Međutim, za njihovim stolom sedeli su nepoznati ljudi, te su oni zaposlenima odgovorili da će otići u drugi lokal, jer u gradu ima i drugih mesta za izlaske, pošto ovde nisu ispoštovani kao gosti - priča izvor Kurira:

- Na te reči skočili su gazdini sinovi S.Š. i N.Š., krenuli za mladićima i brutalno ih pretukli, što se može videti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama - dodao je izvor.

osumnjičeni
osumnjičenifoto: Printscreen/Instagram

Naš sagovornik objašnjava da su neki učesnici tuče bokseri i kik-bokseri.

- Jedan od sinova je aktivan bokser i takmiči se za klub iz Beograda. Njegov brat je ranije bio takmičar, a D.B. je bivši kik-bokser - dodaje izvor.

Na Instagram profilu Pravda Prijepolje pojavio se niz fotografija povređenih mladića.

Kako je MUP saopštio, sumnja se da su osumnjičeni u noći između subote i nedelje, ispred jednog ugostiteljskog objekta, učestvovali u tuči u kojoj je jedan od njih zadobio teške, a petorica lake telesne povrede.

00:24

BRUTALNO NASILJE U PRIJEPOLJU: Dva mladića pretučena ispred lokala ZADOBILI TEŠKE TELESNE POVREDE

Lekarska pomoć ukazana im je u prijepoljskoj bolnici. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track