02:22

DEVOJKA KOJU JE MANIJAK NAPAO NA ŽELEZNIKU U TEŠKOM STANJU! Otac za Kurir otkrio: Plaši se svakog zvuka, ne sme sama da ostane

detalji

DEVOJKA KOJU JE MANIJAK NAPAO U ŽELEZNIKU U TEŠKOM STANJU! Otac za Kurir otkrio: Plaši se svakog zvuka, ne sme sama da ostane

Crna Hronika -

Otac devojke (19) koju je napastvovao manijak u Ulici radničkih akcija u Železniku istakao je da je devojka i dalje u stanju stresa.

- Teško joj je ima traume, plasi se svakog zvuka, ne smemo kuci samu de je ostavimo. Sam Bog je poslao Vladimira to veče. Ovde ima dosta dece, treba nadležni organi da se uključe, ovakve stvari ne bi trebalo da se događaju uopšte - kaže otac napadnute devojke.

železnik
foto: Kurir televizija

Taksista Vladimir M, koji je devojku i spasio od manijaka, ponovio je da je situacija bila dramatična .

00:35

Manijak iz Železnika prati devojku

- On ju je vukao u prolaz gde je mrkli mrak. Zna se šta je hteo tu da joj uradi. Nikakva otimačina telefona, da ne bude sutra da je taj monstrum hteo da joj otme telefon. Jasno je šta je hteo da uradi, ja stojim iza toga kao i ta devojka - kaže taksista.

On je dodao da se ne bi libio u takvoj situaciji ni oružje da iskoristi.

železnik
foto: Kurir televizija

- Ja nikada ne bih izlazio u medije, da nisu deca u pitanju. Da je moje dete bilo na tom mestu, da sam imamo oružje upotrebio bih ga bez bilo kakvog razmišljanja. Deca su u pitanju, ne zanimaju me posledice - istakao je Vladimir.

01:58

UHVATIO JE ZA VRAT I VUKAO PO ULICI! Taksista koji je spasio devojku od napasnika OTKRIO DETALJE napada: Vrištala i kad je pobegao

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:09

Manijak iz Železnika šeta ulicom i pije pivo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja