CEO KOMŠILUK JE S NJIM IMAO SAMO NEVOLJE GODINAMA UNAZAD Komšije o ubici iz Zaječara: Bio je prek čovek, stalno se svađao
Foto: Nenad Kostić

novi detalji

CEO KOMŠILUK JE S NJIM IMAO SAMO NEVOLJE GODINAMA UNAZAD Komšije o ubici iz Zaječara: Bio je prek čovek, stalno se svađao

Crna Hronika -

Očevici jezive pucnjave koja se prošle noći dogodila u Zaječaru ispričali su za Kurir kakav je bio ubica, kao i kakav je imao odnos s ubijenom komšinicom.

- Čuli smo pucnjavu oko 23 sata ali nismo znali šta se dešava jer je već bilo kasno i krenuli smo na spavanje. Ceo komšiluk je imao samo nevolje, godinama unazad. Ali, da će ubiti komšinicu V. Đ. i policajca nismo mogli ni da sanjamo - rekli su za Kurir stanari zgrade u Ulici 7. septembra u Zaječaru.

Kako kažu, potom su videli nekoliko policijskih automobila.

- Čuli smo kako pozivaju D. Z. da se preda, a onda smo čuli još jedan pucanj. Kako se ispostavilo, D.Z je presudio sebi - u šoku su stanari.

Kažu da je D. Z. bio prek čovek i da se stalno svađao sa komšijama, zbog čega su ga nekoliko puta prijavljivali policiji.

- D. Z. je znao da sa svog prozora, iz stana na vrhu zgrade, baca pomije po komšijskim prozorima. Susedi su se često svađali sa njim. Među onima koji su se prepirali sa njim bila je i komšinica V.Đ - pričaju komšije za Kurir i dodaju da niko ne zna oko čega su se kobne noći posvađali D. Z. i V. Đ.

(Kurir.rs/Ekipa Kurira)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja