01:21

DETALJI KRVAVE DRAME U ZAJEČARU: Napadač bio izbeglice iz Hrvatske, KOMŠIJE PROGOVORILE o problemima sa njim

užas

STARAC NAKON SVAĐE UBIO KOMŠINICU, A ONDA PUCAO NA PATROLU POLICIJE: Novi detalji tragedije u Zaječaru UBICA IZBEGAO ZA VREME RATA

Crna Hronika -

Muškarac D.Z. (76) hicima iz vatrenog oružja usmrtio je, tokom prethodne večeri u Zaječaru nakon svađe, komšinicu i mladog policajca, a nakon toga oduzeo i sebi život.

Kako navode reporteri Kurir televizije iz Zaječara, D.Z. je izbeglica iz Hrvatske, a komšije su godinama unazad imale probleme sa njim.

zaječar
foto: Kurir televizija

- Drama u Zaječaru je imala tragični ishod, a to je potvrdilo i Ministarstvo unutrašnjih poslova u svom saopštenju gde se navodi da je ovde sinoć nastradao policajac na dužnosti, žena stara 62 godine i napadač za koga se zna da je izbeglica iz Hrvatske i da je rođen 1946. godine - rekla je u uključenju u program Kurir televizije Suzana Stamenković.

Drama se odvijala u Ulici 7. septembar kad je napadač upucao svoju komšinicu sa kojom je i ranije imao sukobe.

zaječar
foto: Kurir televizija

- Komšije kažu da su ga se bojale i da su više puta zvale policiju zbog njega jer je bio nasilan. Nakon što je upucao komšinicu stigla je policijska patrola, a on je pucao i na njih, usmrtivši mladog policajca. Zaječarska policija je blokirala celu ulicu, a iz Beograda su stigle Specijalne antiterorističke jedinice u pratnji ministra Aleksandra Vulina - navodi reporterka Kurir televizije.

Napadač je samoubistvo izvršio oružjem koje nije registrovano.

00:56

KRVAVI PIR U ZAJEČARU: Muškarac ubio komšinicu i policajca, pa presudio sebi TROJE RANJENO

- Nakon drame ispred zgrade začuo se pucanj, a kada su specijalci upali u zgradu pronašli su mrtvog napadača, koji je izvršio samoubistvo. Oružje kojim je izvršio samoubistvo nije registrovano - javlja reporterka Suzana Stamenković.

Kurir.rs

Bonus video:

00:56

KRVAVI PIR U ZAJEČARU: Muškarac ubio komšinicu i policajca, pa presudio sebi TROJE RANJENO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track