OTMIČARIMA ODREĐEN PRITVOR: Žena ga ostavila u Belgiji i pobegla, pa je muž pokušao da je vrati kući!
Foto: Shutterstock

osnovni sud u požarevcu

OTMIČARIMA ODREĐEN PRITVOR: Žena ga ostavila u Belgiji i pobegla, pa je muž pokušao da je vrati kući!

Crna Hronika -

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana francuskom državljaninu R.J. i njegovom rođaku, inače državljaninu Hrvatske, K.M. koji se terete da su 27. marta uvukli u kola nevenčanu suprugu R.J., kao i njenu maloletnu sestru.

Kako je policija ranije saopštila, oni su devojku (20) odvezli u Beograd i tamo ju je R.J. sa kojim je u vanbračnoj zajednici tukao i psihički maltretirao. Njenu sestru (16), prvim taksijem su vratili u Požarevac.

- Osumnjičenima je posle saslušanja pred tužiocem određen pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi uticali na svedoke - potvrđeno nam je u Osnovnom sudu u Požarevcu.

Podsetimo, osumnjičeni su na ideju da devojku otmu došli nakon što se ona posvađala sa mužem i iz Belgije vratila u Srbiju.

- Oni su naveli da nisu hteli da otmu njenu sestru, te da se devojka čvrsto držala za sestrinu ruku i sama ušla u kola, pa su je zato odmah i vratili. Navodno, R.J. je rekao da je sa suprugom imao problem i da je hteo da je vrati - priča izvor.

R.J. se tereti za nasilje u porodici i protivpravno lišenje slobode, dok se K.M. tereti samo za protivpravno lišenje slobode.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track