SPAS NALAZIM U VERI! NE GUBIM NADU DA ĆU ZAGRLITI SINA: Potresne reči oca nestalog Mateja Periša I DALJE ME MUČI ISTO PITANJE
Foto: Ana Paunković

zahvalan svima

SPAS NALAZIM U VERI! NE GUBIM NADU DA ĆU ZAGRLITI SINA: Potresne reči oca nestalog Mateja Periša I DALJE ME MUČI ISTO PITANJE

Crna Hronika -

Matej Periš (28) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu kada je ostavio svoje prijatelje u "Gotiku". Njegov otac Nenad kaže da i dalje ne gubi nadu da će zagrliti sina.

- Tačno je da je prošlo 90 dana bez mog Mateje. Ne mogu vam reći da mi je lako jer sam se vratio u Split, a moj sin je nestao u Beogradu. Spas nalazim u veri. U stalnom kontaktu sam sa ljudima koji traže moje dete. Mozaik Matejevog nestanka još nisam sklopio. Verujem da ću ga uskoro pronaći - počinje priču Nenad Periš, piše Telegraf.

Otac mladog Splićanina tvrdi da ga i nakon tri meseca muči isto pitanje:"Gde je Matej?".

- Matej je imao planove za budućnost. Želeo je da kupi brod da bude skiper. Ja sam tražio da završi fakultet - kaže Periš.

Matej Periš, Rečna Policija
foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Kako sam tvrdi u nekoliko navrata je gledao snimak na kom mu sin trči po ulici u nameri da zaustavi taksi. Ostala je velika enigma gde je želeo da ode, ali i to zbog čega je zvao drugaricu Maju.

Razgovarao je Nenad i sa prijateljima svog sina. Niko od njih ne zna zbog čega je Matej nestao. Platio je flašu viskija, ostavio jaknu i istrčao napolje. Nakon 9 minuta gubi mu se svaki trag. Mobilni telefon mu je nedostupan, a poslednji signal mu je uhavaćen kod Velikog ratnog ostrva.

Nenadu i dalje u telefonu stoji na čekanju poruka upućena sinu.

- Napisao sam mu da mi se javi...- kaže Periš.

Prema njegovim rečima, i dalje gaji veru i nadu da mu je sin zdrav i da će ga uskoro povesti kući. Roditelj je i bez obzira koliko je vremena prošlo ne želi da misli da je nešto loše moglo da mu se desi.

Nenad Periš pre nekoliko dana vratio se u Split, ali srce mu je u Beogradu.

Iskreno se zahvaljuje svima koji traže njegovog sina.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track