IVAN STRADAO DOK SE SA SESTROM VRAĆAO SA PROSLAVE Vatrogasci sekli auto da ga izvuku, porodica u šoku: Bio je momak za primer FOTO
Foto: Printscreen/Facebook

TUGA U MALOM ZVORNIKU

IVAN STRADAO DOK SE SA SESTROM VRAĆAO SA PROSLAVE Vatrogasci sekli auto da ga izvuku, porodica u šoku: Bio je momak za primer FOTO

Crna Hronika -

Ivan S. (23) iz Malog Zvornika, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć dva sata iza ponoći na putu Ljubovija-Mali Zvornik, nadomak malozvorničkog sela Sakar, dok je njegova rođena sestra Maja S. (27) povređena.

Prema rečima rođaka ove porodice, Ivan je bio divan mladić bez "poroka i greške".

- Divno naše dete. Ne znamo još detalje nesreće, ali znamo da nije pio, drogirao se, nego je bio i više nego momak za primer. Vredan, radan, završio Šumarski fakultet u Beogradu u roku. Ma, kažem vam divno stvorenje - kaže za Kurir rođaka i nastavlja:

udes, Loznica, Mali Zvornik
foto: Printscreen/Facebook

- Bila je proslava sinoć i bili smo u vikendici. Svi smo bili tamo, ali Ivan nije pio. Ne znamo šta je uzrok nesreće. Maja se samo ugruvala i ona je stabilno, ali mi smo van sebe. Njihovi roditelji ne znaju šta ih je snašlo.

Ona dodaje da je Ivanov i Majin otac poznati lokalni biznismen koji drži pilanu, u kojoj su njih dvoje zaposleni.

- Nikad nije bilo problema sa njima. Divna deca koja su dobila sve u životu i nikad nisu ukaljala obraz svojim roditeljima. Nikad se nisu bahatili sa svim onim što imaju. Nego su vredno i pošteno radili bez obzira što su tek izašli sa fakulteta - kaže neutešna rođaka i dodaje:

- Ivanov otac je otišao da ugovora sahranu koja je zakazana za sutra. Kako ćemo ovo preživeti stvarno ne znam.

KOLA NAKON SAOBRAĆAJKE
KOLA NAKON SAOBRAĆAJKEfoto: printscreen facebook

Podsetimo, mladić je upravljao vozilom marke BMV, lozničkih registarskih tablica, i kretao se iz pravca Ljubovije ka Malog Zvorniku, a na mestu suvozača nalazila se njegova sestra. Udarac je bio silovit i automobil je tako uništen da su vatrogasci morali da seku vozilo kako bi iz njega izvukli mladića.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

01:48

Četiri meseca od tragedije: Porodica na mestu nesreće gde je stradao maleni Despot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track