PRITVOR ZA BEOGRADSKU MADAM JELENU: Podvodila prostitutke, za noć uzimale i do 5.000 evra
Foto: Nemanja Pančić, Dado Đilas, Privatna Arhiva

na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva

PRITVOR ZA BEOGRADSKU MADAM JELENU: Podvodila prostitutke, za noć uzimale i do 5.000 evra

Crna Hronika -

Madam Jeleni J. koja je uhapšena zbog posredovanja u prostituciji, na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva određen je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, policija je u velikoj akciji uhapsila Beograđanku Jelenu J. (35) koja se sumnjiči za posredovanje u prostituciji. Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, njoj se na teret stavlja da je pronalazila mušterije i ugovarala njihove sastanke i viđanja sa devojkama koje su se bavile elitnom prostitucijom.

Među devojkama koje su za nju radile, prema nezvaničnim informacijama, bila je i rijaliti učesnica i Plejboj zečica Martina Rajić.

- Lisice su stavljene i prostitutkama, ali one u postupku protiv Jelene J. imaju status oštećenih, jer po zakonu one odgovaraju prekršajno i biće saslušane kao svedoci - kaže izvor Kurira.

Prema operativnim informacijama, devojke koje su za nju radile uzimale su 1.000 do 1.500 evra za "klasičan" i oralni seks, a za posebne želje, klijenti su plaćali specijalne cene. Cena za noć sa devojkom, nije bila ispod 5.000 evra.

(Kurir.rs/J.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track