AFERA ELITNA PROSTITUCIJA: Erin unuk i menadžer Kaje Ostojić, posle saslušanja ostaju u pritvoru
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

treće osnovno tužilaštvo

AFERA ELITNA PROSTITUCIJA: Erin unuk i menadžer Kaje Ostojić, posle saslušanja ostaju u pritvoru

Crna Hronika -

Dušanu Banjcu, menadžeru pevačice Kaje Ostojić i Nikoli Anđeliću, unuku pevača Ere Ojdanića, koji su uhapšeni zbog posredovanja u prostituciji na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određen je pritvor do 30 dana.

Podsetimo, prethodno je pritvor po predlogu istog tužilaštvo određen i Jeleni Jojić. - Treće osnovno javno tužilaštvo nakon saslušanja osumnjičenog D. B. (53) i osumnjičenog N. A. (32), zbog izvršenja krivičnih dela posredovanje u prostituciji, preložilo je određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda i određeno - saopšteno je upravo iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Dušan Banjac, Martina Rajić, Kaja Ostojić
foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva, Nemanja Pančić

Kako je Kurir pisao, u velikoj akciji policije osim troje osumnjičenih za posredovanje u prostituciji, zbog bavljenja prostitucijom uhapšena je i poslednja mis Jugoslavije Slavica Dajana Tripunović, koja se oprobala i u rijalitiju "Farma", kao i Plejboj zečica i nekadašnja učesnica "Parova" Martina Rajić.

Slavica Tripunović Dejana
foto: Foto: Youtube/Printscreen

Kako se sumnja, žene koje su radile za uhapšenu madam i dvojicu makroa naplaćivale su 1.000 do 1.500 evra na sat za "običan" i oralni seks. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za posredovanje u prostituciji zadržavali su za sebe 30 do 40 procenata zarade, a ostatak je išao ženama koje su radile za njih.

- Kako se sumnja, Jojić, Banjac i unuk Ere Ojdanića pronalazili su im klijente i uzimali deo zarade - dodaje izvor Kurira.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track